-
September 15th, 2010, 14:41
پاسخ : مشاوره درباره خريد از subhosting
آره
همه چیزش خوبه
مثل اون آهنگ که میگه همه چیز آروومه من چفدر خوشحالم .....!!!!!!!
سرور من که برای دومین بار لایسنس دایرکت ادمینش اکسپایر میشه
تیکت که زدم میگند مشکل از دایرکت ادمینه
و من منتظر که از دایرکت ادمین خبری برسه ( البته از خوش شانسی من هست که سرور فول منیجی که از ساب هاستینگ گرفتم لایسنسش برای دومین یار مشکل پیدا میکنه ولی سرور منیج نشده ای که از Netelligent گرفنم و کلی بلا و مصیبت به سر این سرور آوردم بازهم لایسنسش مثل سرور سابهاستینگ نشد !!!! )
-
-
September 15th, 2010 14:41
# ADS
-
September 15th, 2010, 15:54
سلام
کیفیت + آپتایم + پشتیبانی (انگلیسی) عالی.
پشتیبانی فارسی آقای خردمند نمیدونم چطوریاست وقت نمیکنه. من اون اوایل 2 تا تیکت به پرشین ساپورتشون زدم که جونم به لبم رسید که جواب دادن آقای خردمند قیدشو زدم با همون تکنیکال ساپورت انگلیش کار میکنم تیکت زیر 20 دقیقه جواب میدن.
سرعت سرور هاشون با توجه به اینکه روی 1 سرور با پورت 100 مگابیت حدود 10 تا 15 تا وی پی اس میدن و چون هزینه ی لایسنس کنترل پنل هاشون پایینه اکثر کسایی که میخرن روش هاستینگ میزنن سرعتش یه کمی پایین رو به افتضاحه.
در کل منابع هم فکر میکنم شیر باشه و فکر کنم با اوپن وی زد مجازی سازی میکنن.
روش خوش
-
-
October 3rd, 2010, 13:44
ساپورت های عادی که زود جواب می دهند ولی امان از روزی که لایسنس سرور مشکل بربخوره یا مشکلی غیرعادی برای سرورت پیش بیاد
دیگه جوابی برای تیکت ها نمیدند
لایسنس دایرکت ادمین سرور اکسپایر شد و 45 روزی همین جوری مونده بود اگه دوستان کمک نمیکردند که اطلاعات سرور رو به سروردیگه ای انتقال بدم الان معلوم نبود باید با سرور خاموش چکار می کردم
یا پررویی هنوز لایسنس درست نشده invoice فرستادند و سرور رو هم خاموش کردند
تر هر صورت سرور خوب و عالی با این پشتیبانی افتضاح ( مثلا مدیریت شده ) به درد سطل آشغال میخوره
-
-
October 3rd, 2010, 17:10
عالیه اگر خواستید من براتون می خرم با همون قیمت که در سایت ساب می باشد با لایسنس 7 دلاری cpanel
-