با توجه به اینکه گاهی افرادی میان و سوالاتی در مورد این دیتاسنتر میپرسن ، اینه که گفتم شاید بهتر باشه یه تاپیک مرجع برای این دیتاسنتر ایجاد کنیم و توضیحات مورد نیاز رو اونجا بدیم
دیتاسنتر OVH واقع در کشور فرانسه ، با دارا بودن 75.000 سرور دومین دیتاسنتر بزرگ جهان هست و همچنین یکی از بهترین های جهان از سایر لحاظ
OVH به روایت اعداد :
کد:
OVH represents:
* More than 7 600 000 hosted sites
Including 500 000 sites in shared hosting
* 1 900 000 managed domain names
* 75 000 servers including 2 000 for shared hosting
* More than 380 000 customers have chosen to trust in us
* 4 000 000 of emails received a day
* 110 Gb/s of traffic out of 320 Gb/s available
* 500 Terabytes (500 000 GB) of data stored in shared hosting
* 1500 emails handled a day by the mail support
* 800 calls handled by the telephone support a day
* 12 MVA electric power available in the data-centre of Paris 19 and Roubaix
* More than 1000 racks in production
در مورد این دیتاسنتر چیزهایی رو که تجربه کردم رو اینجا میگم شاید بعدا بدرد کسی بخوره
مزایا :
1- قیمت های مناسبی داره
2- پورت خیلی خوب
3- پینگ خوب به ایران
4- پهنای باند مناسب (من که سر در نیاوردم اما مثل اینکه اندازه گیری پهنای باند درست کار نمی کرد !)
5- پهنای باند رایگان داخل دیتاسنتر
6- پهنای باند ورودی رایگان
7- سخت افزار خوب (از مادربودرد های سوپر میکرو استفاده میکنند)
8- پنل مدیریت سرور خیلی کامل
9- آی پی فقط هزینه ستاپ داره
10- با توجه به مک آردس ، امکان دُزدی آی پی و مشکلاتی از این قبیل وجود نداره ! (در کل امنیت شبکه بالا هست)
11- ارائه آی پی از تمام کشورهای اروپایی (و بزودی حتی از آمریکا !)
12- ارائه 100 گیگابایت فضای بک آپ رایگان برای هر سرور
13- وارز بودن نسبی (برای دانلود تورنت و نصب نرم افزارهای کرک شده و اسکریپت نال شده مشکلی نیست)
14- آپتایم خیلی خوب (توی این مدتی «حدود 8 ماه فکر کنم» که با این دیتاسنتر کار کردم و هنوز هم سرور هاستینگم اونجا هست بجز دو بار داون شدن شبکه به مدت حدود 30 دقیقه ، داون تایم دیگه ای نداشته)
معایب :
1- نبود امکان تغییر یا ارتقاء سخت افزاری (حتی ارتقاء پورت هم بعد از خرید ممکن نیست !)
2- نبود امکان نصب سیستم عاملهایی مانند میکروتیک که از مک آدرس پشتیبانی نمیکنند
3- پورت اسکنینگ هم Abuse حساب میشه ! (حتی پورت اسکنینگ پورت 443 که مربوط به ssl هست)
4- سخت گیری در مورد abuse بطوری که بار اول آی پی بلاک میشه و در صورتی که در زمان کوتاهی دوباره از همان سرور abuse بیاد ، سرور خاموش میشه !
5- خرید فقط با کردیت کارت به نام شخص اروپایی قابل انجام هست (تا جایی که اطلاع دارم)
6- نبود امکان ریسلری (این دیتاسنتر هیچ ریسلری نداشته و ندارد)
سوال مهم : سرور های این دیتاسنتر برای ما ایرانی ها توی چه کارهایی مناسب هستن ؟
1- برای ارائه خدمات هاستینگ یک انتخاب بسیار عالی هست (از هر لحاظ)
2- فایل هاستینگ (با توجه به توضیحی که در مورد پهنای باند دادم)
3- ارائه سرور مجازی برای گیم سرور (با توجه به پینگ پایین به ایران)
4- ارائه سرور مجازی برای آپلود-دانلود (با توجه به پهنای باند و پورت عالی)
5- ارائه خدماتی مثل رپیدلیچ و تورنت (با توجه به وارز بودن و پهنای باند)
» برای مثال سرور های رپیدباز (که فکر کنم همه بشناسند) روی این دیتاسنتر هست !
توصیه هایی در مورد کار با این دیتاسنتر :
1- بهتر هست بصورت شخصی اقدام به خرید سرور شود (دلیلش مورد دوم هست که عرض میکنم)
2- این دیتاسنتر کسی را به عنوان ریسلر نمیشناسه ! پرداخت کننده هزینه ، صاحب سرور شناخته میشه و کاری با اینکه سرور دست کی باشه و برای چه کاری استفاده بشه نداره
3- اگر میخواید از سرور برای ارائه سرور مجازی برای وی پـــی ان بصورت عمومی استفاده کنید ، باید پورت های 25 و 110 و 135 و 445 رو حتما ببندید که بااین حال باز هم احتمال abuse هست و اینه که توصیه نمیشه !
چیز هایی که توی ذهنم بود رو گفتم ، اگر از دورتان کسی تجربه ای با این دیتاسنتر دارند یا چیزهایی میدونند که من ذکر نکردم ، حتما لطف کنند و همینجا بنویسند
این تاپیک مختص به موارد مربوط به خود دیتاسنتر هست و لطفا مسائل شخصی و غیره رو توی این تاپیک ذکر نکنید !
امیدوارم مفید واقع بشه
موفق باشید