-
February 6th, 2016, 13:22
پاسخ : پرداخت مالیات برای فعالان اینترنتی ساماندهی شود!

نوشته اصلی توسط
nginxweb
اصلا چیززیادی نمیشه نگران نباشید فوقش سالی 100-200 بعید میدونم بیشتر بشه چون کسب و کار اینترنتی هستش
گفتند باید اولین روز که نماد گرفته بودید می اومدید منم گفتم تازه فهمیدم که باید ما هم مالیات بدیم خدمت شریف اداره مالیات.گفتم وقتی که فهمیدم اومدم خدمت شریفتون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
scary-x2
درآمد زیر 12 میلیون در سال 93 شامل معافیت می شه
پرداختی های مردم به ما سال قبل 4میلیون هم نمیشه الان من که از زمان فعالیتم نرفتم دنبال کارش که یک سالو خورده ای میشه 2هفته هم نیست که فهمیدم ما هم مالیات داریم
-
-
February 6th, 2016 13:22
# ADS
-
February 6th, 2016, 13:24

نوشته اصلی توسط
hostorder
گفتند باید اولین روز که نماد گرفته بودید می اومدید منم گفتم تازه فهمیدم که باید ما هم مالیات بدیم خدمت شریف اداره مالیات.گفتم وقتی که فهمیدم اومدم خدمت شریفتون
- - - Updated - - -
پرداختی های مردم به ما سال قبل 4میلیون هم نمیشه الان من که از زمان فعالیتم نرفتم دنبال کارش که یک سالو خورده ای میشه 2هفته هم نیست که فهمیدم ما هم مالیات داریم
حتما برو کمیسیون من جریمه عردم پرکردن اضهار نامه رو دادم
جرایم مالیاتی ۱- عدم ارایه اظهارنامه در موعد مقرر ده درصد مالیات متعقله ۲- عدم پرداخت مالیات در موعد مقرر معادل ۵/۲ درصد مالیات به ازای هر ماه دیر کرد. ۳- در صورتیکه مودیان موضوع ماده ۵۷، اظهارنامه خلاف واقع به ادارات امور مالیاتی ارایه نمایند علاوه بر مالیات متعلقه، یک برابر آن را نیز باید بعنوان جریمه پرداخت نمایند.
-
-
February 6th, 2016, 15:42

نوشته اصلی توسط
scary-x2
حتما برو کمیسیون من جریمه عردم پرکردن اضهار نامه رو دادم
جرایم مالیاتی ۱- عدم ارایه اظهارنامه در موعد مقرر ده درصد مالیات متعقله ۲- عدم پرداخت مالیات در موعد مقرر معادل ۵/۲ درصد مالیات به ازای هر ماه دیر کرد. ۳- در صورتیکه مودیان موضوع ماده ۵۷، اظهارنامه خلاف واقع به ادارات امور مالیاتی ارایه نمایند علاوه بر مالیات متعلقه، یک برابر آن را نیز باید بعنوان جریمه پرداخت نمایند.
نماد اعتماد من از سال 93 هست اگر گردش مالی من تا الان 3میلیون 800 هزار باشه باید چه قدر جریمه بدم یعنی 15 درصد این!!!!!!یعنی از جیب هم باید دهنشون پول بریزیم!!!!!
-