با سلام خدمت شما عزیزان بنده تصمیم گرفتم یک سیستم وبلاگدهی اختصاصی بنویسم کسانی که می تونند در تهیه و نوشتن این سیستم کمک کنند اینجا بگن چه کمکی می تونن بکنن یا پ . خ بکنند
با سلام خدمت شما عزیزان بنده تصمیم گرفتم یک سیستم وبلاگدهی اختصاصی بنویسم کسانی که می تونند در تهیه و نوشتن این سیستم کمک کنند اینجا بگن چه کمکی می تونن بکنن یا پ . خ بکنند
شما قصد داريد چه جور سيستمی بنويسيد و چه تفاوتی با سيستمهای موجود قرار هست داشته باشه؟ به چه زبانی هست؟
برای خودتون ميخوايد بنويسيد يا برای فروش؟
و خيلی نكات ديگه. چون سيستمهای بلاگ دهی زياد هست و بايد ديد اين كار شما چه مزيتی نسبت به ساير سيستمها داره و به قول معروف ارزش وقت گذاشتن و طراحی يك سيستم جديد رو از ابتدا داره يا خير.
بله ارزش که حتما داره من بر پایه asp می خوام سیستم بنویسم درضمن برای فروش هست و یک سیستم کاملا اختصاصی از طرف ما هست فقط سیستم کمی پیشرفته تر از سیستم های دیگر هست
منظورتون asp كلاسيك هست؟ يا اينكه ميخوايد با net. بنويسيد؟
net.
اگر کارتون راه افتاد خبر بدید تاپیک رو ببندم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام.
من در برنامه نویسی می تونم کمکتون کنم.
حقوق هم میدید ؟![]()
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
php
بهتره
پ.ن: فکر نکنم تاپیک به نتیجه برسه
شما اگر از پایه قصد نوشتن دارید
به گرافیک کار حرفه ای
asp کار حرفه ای حداقل دو نفر
به یه طراح وبسایت
نیاز دارید که هزینه زیادی باید بپردازید
دوستان فکر کنم منصرف شدن در ضمن به تاریخ یه نگاهی بکنید ! تاپیک قدیمی بالا نیارید !
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)