-
February 5th, 2016, 10:50
تفاوت سری ex با px هتزنر چیه؟
سلام٬ میخوام یه سرور برای میزبانی مشتریام بخرم از هتزنر٬ تو سایتش دو سری از سرور های ex و px داره٬ بجز سی پی یو دیگه چی تفاوتی این دو سری دارن از هم؟
کدوم سری بهتر و مطمیین تره برای هاستینگ؟
-
-
February 5th, 2016 10:50
# ADS
-
February 5th, 2016, 12:32
عضو دائم
پاسخ : تفاوت سری ex با px هتزنر چیه؟
سری EX پردازنده های دسکتاپی (Core iX) دارن ، ولی سری PX پردازنده های مخصوص سرور (Xeon) دارن.
سری EX تازه ب روز شده و پورت 1Gbps گارانتی شده دارن ، هر دو سری کاملا تایید میشن برای استفاده شما .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2016, 13:15

نوشته اصلی توسط
OmidX
سری EX پردازنده های دسکتاپی (Core iX) دارن ، ولی سری PX پردازنده های مخصوص سرور (Xeon) دارن.
سری EX تازه ب روز شده و پورت 1Gbps گارانتی شده دارن ، هر دو سری کاملا تایید میشن برای استفاده شما .
من قبلا از سری px داشتم هاردش خراب شده بود یک سالم نشده بود از استفادش٬ بعد یکی از دوستان ovh رو برام پیشنهاد کردن اما او وی اچ پشتیبانی خوبی ندارن به همین خاطر تصمیم دارم پس برگردم به هتزنر٬ اما موندم کدوم سری رو انتخاب کنم که کیفیت هاردور هاش بهتر باشه؟
-
-
February 5th, 2016, 13:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mrbean
من قبلا از سری px داشتم هاردش خراب شده بود یک سالم نشده بود از استفادش٬ بعد یکی از دوستان ovh رو برام پیشنهاد کردن اما او وی اچ پشتیبانی خوبی ندارن به همین خاطر تصمیم دارم پس برگردم به هتزنر٬ اما موندم کدوم سری رو انتخاب کنم که کیفیت هاردور هاش بهتر باشه؟
هارد های کلاس اینترپرایز در هتزنر کیفیت خوب و قابل قبولی دارن.
-
-
February 5th, 2016, 13:27

نوشته اصلی توسط
OmidX
هارد های کلاس اینترپرایز در هتزنر کیفیت خوب و قابل قبولی دارن.
سرور های px جدیدن یا دسته دوم؟
هارد ssd چه زمانی نیازه که برای هاستینگ استفاده کنیم؟
-
-
February 5th, 2016, 13:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mrbean
سرور های px جدیدن یا دسته دوم؟
هارد ssd چه زمانی نیازه که برای هاستینگ استفاده کنیم؟
کلیه سرور هایی ک ست آپ دارن ، جدیدن ، هارد ssd استفاده کنید ک خیلی بهتر هست ، زمانی ک شما ب کیفیت اهمیت بدید!
-
-
February 5th, 2016, 13:38

نوشته اصلی توسط
OmidX
کلیه سرور هایی ک ست آپ دارن ، جدیدن ، هارد ssd استفاده کنید ک خیلی بهتر هست ، زمانی ک شما ب کیفیت اهمیت بدید!
از چه نظری روی کیفیت تاثیر میزاره؟ هارد ها کمتر کرش میشن؟ با هارد های ساتا چه افتی میتونه داشته باشه برای یه سرور هاستینگ؟
-
-
February 5th, 2016, 13:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mrbean
از چه نظری روی کیفیت تاثیر میزاره؟ هارد ها کمتر کرش میشن؟ با هارد های ساتا چه افتی میتونه داشته باشه برای یه سرور هاستینگ؟
سرعت read / write ب مراتب بالاتر هست و انگار همه چی رفته رو دور تند ، رو سرعت اجرای سرویس های مختلف (وب سرور ، sql و ...) تاثیر گذار هست .
-
-
February 5th, 2016, 13:43
خیلی ممنونم ٬ یه سوال دیگه که برای هاستینگ چه raid رو پیشنهاد میکنید؟
-
-
February 5th, 2016, 13:53
عضو انجمن
با سلام
توضیحات همکارمون کامل بود.ولی برای هاستینگ اگر از لحاظ بودجه مشکل ندارید سری px استفاده کنید بهتر است.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها ازsssoheil به دلیل پست مفید