-
June 21st, 2009, 17:26
پاسخ : یک سوال در رابطه با تحریم
ای بابا مگه با مذاکره با سی پنل حل میشه کاری کرد ؟ تا به حال اینطوری کسی مشکلش شده اصلا ! اینجا همه میگن راحت درست میشه ول کردن رفتن مذاکره بکنن تحریم تحریمه دیگه مذاکره چیه ! تو این مدت ایران و آمریکا مذاکره کرده بودن مشکل تحریم ایران کلا حل شده بود
-
-
June 21st, 2009 17:26
# ADS
-
June 21st, 2009, 19:01
عضو انجمن
یکسال هم مذاکره کنن مشکلشون حل نمیشه حتی واسه 1 دقیقه
-
-
June 21st, 2009, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad_67_47
ای بابا مگه با مذاکره با سی پنل حل میشه کاری کرد ؟ تا به حال اینطوری کسی مشکلش شده اصلا ! اینجا همه میگن راحت درست میشه ول کردن رفتن مذاکره بکنن تحریم تحریمه دیگه مذاکره چیه ! تو این مدت ایران و آمریکا مذاکره کرده بودن مشکل تحریم ایران کلا حل شده بود
بله اتفاقاً یکی از دوستان من سال پیش یکی از اعضای خانوادش داخل اتریش بوده و از طریق همون فرد پیگیر شدند و در نهایت cpanel ازشون خواست سایتهایی که روی ip با پسوند ir بوده و کلیه سایتهای ایرانی رو حذف کنه و بعد 1 ماه مشکلشون حل شد
دوباره سایتها رو انتقال دادن به همین سرور
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
June 21st, 2009, 19:39
عضو انجمن
خوب ارزش دیگه نداره بعد از 1 ماه !!!!
-
-
June 21st, 2009, 20:01
ویرایش توسط ask : June 21st, 2009 در ساعت 20:04
-
-
June 21st, 2009, 20:19
ما که نفهمیدیم چرا کش میدن اینا من واقعا کلافه هستم راهی هست بدون کنترل پنل دیتا بیس درست کرد؟
مشکل اینجاست که اف تی پی شون هم مشکل داره و پوشه جدید نمیشه درست کرد فقط میشه دانلود کرد یا فایل ها رو دید واقعا کار دو روزه رو چرا کش میدن نمیدونم
این اسم های فارس و پارس هم که روی نود درصد شرکت های هاستی هست تازه شما از کجا میدونی از این اسم ها داره؟
-
-
June 21st, 2009, 21:00

نوشته اصلی توسط
milad_67_47
ما که نفهمیدیم چرا کش میدن اینا من واقعا کلافه هستم راهی هست بدون کنترل پنل دیتا بیس درست کرد؟
مشکل اینجاست که اف تی پی شون هم مشکل داره و پوشه جدید نمیشه درست کرد فقط میشه دانلود کرد یا فایل ها رو دید واقعا کار دو روزه رو چرا کش میدن نمیدونم
این اسم های فارس و پارس هم که روی نود درصد شرکت های هاستی هست تازه شما از کجا میدونی از این اسم ها داره؟
FTP رو باید با برنامه هایی مثل cute ftp اینا برید و با فایل ها کار کنید.
اسم فارس اینا هم درسته که اکثرا دارن اما باید یه کارای دیگه کرد که فارس اینا نباشه.!
-
-
June 21st, 2009, 21:07
من با filezilla میرم تو اف تی پی باید حتما با cute ftp ؟
مشکل من ساختن دیتابیس هست!
و مشکل اصلی اینه که من سی پنل خریدم با هاستم ولی ندارم
-
-
June 21st, 2009, 21:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad_67_47
من با filezilla میرم تو اف تی پی باید حتما با cute ftp ؟
مشکل من ساختن دیتابیس هست!
و مشکل اصلی اینه که من سی پنل خریدم با هاستم ولی ندارم
نیازی نیست که حتما Cute باشه حتی من با خود ویندوز هم به ftp لاگین میکنم.
در صورتی که دسترسی SHell acces دارین میتونید.واسه ساختن db هم در انجمن جستجوی بزنید پیدا میشه.
فکر کنم اگر تغییر پنل داده بودین خیلی بهتر بود واستون.خیالتون از بابت تحریم راحت بود
-
-
June 21st, 2009, 21:40
ای بابا دست من که نیست تغییر پنل بدم من تازه فهمیدم کنترل پنل ب جز سی پنل هم هست اصلا من فکر میکردم سی مخفف کنترل هست کلا تو هاست همین یه کنترل پنل هست SHell acces هم اولین باره اسمشو از شما شنیدم
-