سلام به همه دوستان.
با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:
https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing
در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.
در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.
برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.