نوشته اصلی توسط
haadey
این وضعیت متأسفانه توی پشتیبانیهای فارسی خیلی بدجوره! ایرانیا به طرز عجیبی عجول و طماع هستن؛ دو روز با هم کار میکنن و تا یه چیزی یاد میگیرن مغرور میشن، بهونه گیری میکنن، از سایت اصلی انشعاب پیدا میکنن و یه سایت جدا میزنن، آخرش هم میبینن سایتشون بازده چندانی نداره، سرد میشن و کلا کار رو تعطیل میکنن! چند وقت پیش دیدم روی یکی از سایتهای پشتیبانی MyBB فارسی یه کتاب pdf رو به قیمت 15,000 تومن گذاشته بودن! من اول فکر کردم نویسندهش تجربیات 12-10 سالهش رو با این قیمت داره میفروشه! در حالیکه نویسنده چنین تجربهای نداشت و مطالب کتابش با جستجوی ساده به زبون فارسی قابل دسترسی بود! زحمت نویسنده فقط Copy و Paste کردن و تبدیلشون به pdf بود! جالب اینجاست که نویسندهش توقع داشت از این کتاب استقبال هم بشه!
نه فقط MyBB، برای وردپرس و بقیه اسکریپتهای پرکاربرد هم تا جایی که اطلاع دارم قضیه همینجوریه. رزومه اعضای اصلی طراح اسکریپت رو که نگاه کنین، سابقهای حدود 20 سال برنامهنویسی حرفهای مدارک تحصیلی مثل دکترای تخصصی دارن، اونوقت پشتیبانهای ایرانی هم میبینی که دبیرستان رو تموم نکردن و هنوز با املای کلمات فارسی مشکل دارن!