بانك فقط پاسارگاد
بانك فقط پاسارگاد
h+rSabegh
موا که یه عمره کارمون رو بانک سامانه
راضی هم هستم
چرا داره. ولی من اصلا بانک ملی را قبول ندارم و نمیخوام باهاش کار کنم و اعصاب خودمو خورد کنم. به قول مدیر یکی از شرکتها it "بانک ملی در پیت ترین بانک ایرانی و جهان اسلام است".
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
بانک ملی اصلا بانک بدرد بخوری نیست. من که تحت هیچ شرایطی حاظر نیستم باهاشون کار کنم. بین ملی و صادرات ،صادرات را ترجیح میدم
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
دوستان من از بانک اقتصاد نوین و سرمایه هم از بعضی دوستام خیلی شنیدم. تعریف خدمات و سرویس دهیشون مخصوصا اقتصاد نوین را خیلی میکنند. هم بانک شیکی است و هم اینکه میگفت به مشتری خیلی احترام میگذارند.
اقتصاد نوین ارتباط خوبی با ویزا و مستر داره![]()
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
اینکه خیلی عالیه. البته به امید خدا بعد عید هویت ما انگلستانی میشه و دیگه مشکلی از این لحاظ نداریم(به قول دوستان ای خائن وطن فروش غرب زده)
به نظر من همین الان هم شرکتها میتونند با ارائه یک خط از انگلستان و حتی ثبت شرکت در اونجا کارها رو تسهیل کنند برای خودشون.
بنده برا فرار از یک سری از تحریم ها این روش رو پیش گرفتم , یک موبایل با خط انگلستان دارم که دایورتش به تمام نقاط دنیا رایگان هست و همچنین یک خط ثابت + یک شرکت ثبت شده در بلغارستان که تازه ثبت شد. در کل بانک های خصوصی و ملت ( ظاهرا اون هم خصوصی شده پیگیری نکردم دی: ) بهتر هستند اما من ملت رو بیشتر از همه دوست دارم به خاطر سیستم متفاوتش.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ولي ملي از صادرات بهتره
h+rSabegh
درسته. ولی من کلا میخوام دفتر انگلستان را راه اندازی کنم که شامل دفتر کار و شثبت شرکت و شماره حساب و .... است. دوستمم هم وکیل است و این کارها رانجام میده. چون ویزای تجاری میشه گرفت و من کلا اقامت و .. دنبالشم.
به هرحال. موضوع چی بود به کجا رفت![]()
سامان بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)