نقل قول نوشته اصلی توسط Talahost.Com نمایش پست ها
سلام
مگه بانک ملی قرض الحسنه نداره؟
چرا داره. ولی من اصلا بانک ملی را قبول ندارم و نمیخوام باهاش کار کنم و اعصاب خودمو خورد کنم. به قول مدیر یکی از شرکتها it "بانک ملی در پیت ترین بانک ایرانی و جهان اسلام است".

---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
ملی بگیر منو به غلط کردن انداخت. اولش باید یک حساب باز کنی بعدش باید سفارش دستگاه انلاین برای کارهای اینترنتی بدی.. به من گفتن برو ثبت نام کن. رفتم ثبت نام کردم از بانک بهم زنگ زدند بیا دستگاهتو ببر... گفتم یا خدا چی رو ببرم؟ رفتم بانک 16000 تومان پیادم کردند و دستگاه بهم دادند برای رمز و انتقال وجوه اینترنتی .. شانس آوردم بهم نگفتند بیا عابر بانک رو بخر ببر خونه پرداخت اینترنتی کن..واقعا جلب بود برام. این همه بانک حساب دارم همشون یک یوزر و پسورمیدن تمام. اینا باید دستگاه عابر بانک بخری همراهش

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

گفتم که باید دستگاه بخری براش.تو سایتش هست. میری ثبت نام میکنی 10 روز بعد میاد بانکی که حساب داری.زنگ میزنن بیا دستگاه عابر بانک آمادست!!
بانک ملی اصلا بانک بدرد بخوری نیست. من که تحت هیچ شرایطی حاظر نیستم باهاشون کار کنم. بین ملی و صادرات ،صادرات را ترجیح میدم

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

دوستان من از بانک اقتصاد نوین و سرمایه هم از بعضی دوستام خیلی شنیدم. تعریف خدمات و سرویس دهیشون مخصوصا اقتصاد نوین را خیلی میکنند. هم بانک شیکی است و هم اینکه میگفت به مشتری خیلی احترام میگذارند.