دوست عزیز برای هاستینگ نمیشه هاست رو زیاد محدود کرد این موارد که گفتی در موثر بودنش حرفی نیست ( هرچند با روشی که به کلاود لینوکس سیملینک زدم suphp دور زده میشه ) ولی با اینکار ها بسیاری از اسکریپت ها مشکل پیدا می کنند و ارور های متفاوتی میدند.مشتری ها بین یک هاست کلاود لینوکس که هیچ محدودیی در استفاده از فانکشن ها و ... ندارند و هاست سنت او اس با کلی محدودیت کدام رو انتخاب می کنند؟ از این موضوع بگذریم نمیشه برای همه سایت ها php.ini اصلی رو قرار داد مصرف همه سایت ها در مصرف رم یکی نیست تنظیم کردن مصرف رم روی 200 مگ برای همه سایت ها باعث بیشتر مصرف کردن اسکریپت ها میشه و برخی تنظیماتی که برای بعضی سایت ها ضروری هستند ممکن هست روی سایت دیگر مشکلاتی ایجاد کنه .
پچ کرنل سنت او اس به اسم GRSec kernel patch شناخته میشه برای پچ کردن آپاچی هم دو پچ ساخته شده به اسم Bluehost.com patch و Rack911 patch .
هرچند سی پنل Cagefs کلاود لینوکس و mod_ruid + jailshell رو برای رفع این مشکل پیشنهاد داده و بعد از اینها گزینه های پچ کرنل ( به عنوان انتخاب خوب ) و پچ آپاچی قرار داده.
معمولا شرکت های معتبر هاستینگ ایران بدون پچ کرنل سنت او اس از اون برای هاستینگ استفاده نمی کنند هرچند خود من کلاود لینوکس رو بهخاطر امنیت بالاترش ترجیح میدم.
مشکلش با مد سکیوریتی هست انگار و اینکه برخی موارد روی mod_ruid غیر فعال میشند . من تستش نکردم چون اون زمان از شل اسکنر cxs استفاده می کردم همونطور که می دونید این شل اسکنر با مد سکیوریتی کار میکنه و مشکلی برای مد سکیوریتی پیش بیاد کارکردش دچار مشکل میشه.