-
January 31st, 2016, 00:05
عضو انجمن
مشکل اخیرهاست های ایران
باسلام خدمت شما دوستان. من 1هفته میشه یک هاست3گیگ ایران خریدم.ازشرکت تهران هاست.3روز بودکه کاملا قطع بود والان هم که سایت وصل شده.روش وردپرس نصب کرده بودم.والان وقتی فایل ها ودیتابیس هارو پاک میکنم باز همون وردپرس بالا میاد.10نفرازدوستان هم تست کردن بازهم وردپرسه.ایراد از تهران هاست هست درسته؟/حتی تمام بک اپ هایی که گرفته بودم هم پاک کردن ادرس سایتم www.vatan3da.ir
ویرایش توسط vatan3da : January 31st, 2016 در ساعت 00:06
دلیل: متن
-
-
January 31st, 2016 00:05
# ADS
-
January 31st, 2016, 00:13
عضو دائم
پاسخ : مشکل اخیرهاست های ایران

نوشته اصلی توسط
vatan3da
باسلام خدمت شما دوستان. من 1هفته میشه یک هاست3گیگ ایران خریدم.ازشرکت تهران هاست.3روز بودکه کاملا قطع بود والان هم که سایت وصل شده.روش وردپرس نصب کرده بودم.والان وقتی فایل ها ودیتابیس هارو پاک میکنم باز همون وردپرس بالا میاد.10نفرازدوستان هم تست کردن بازهم وردپرسه.ایراد از تهران هاست هست درسته؟/حتی تمام بک اپ هایی که گرفته بودم هم پاک کردن ادرس سایتم
www.vatan3da.ir
با سلام و احترام
از چه طریق وارد پنل هاستتون میشید ؟ آدرس ورودی پنل را بفرمائید (یا pm کنید اگر میتوانید)
اگر تهران هاست هم مشکل داشته باشه دلیل نمیشه تمام هاست های ایران مشکل داشته باشند.
بهترین کار این هست به خودشان تیکت بدهید و کمک بخواهید و سوال کنید - این کار را کرده اید ؟
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 31st, 2016, 00:17
عضو انجمن
سلام اگه یاهو دارین ادبفرمایید
-
-
January 31st, 2016, 00:34
عضو دائم
بهتره ابتدا از خودشون سوال کنید. ممکنه در حال انتقال سرور هستن و هاست شما الان از روی سرور جدید لود میشه و شما هم به پنل قبلی وصل شده و فایل ها رو حذف میکنید!
بخش اخبار رو هم بررسی کنید ممکنه خبری در این رابطه درج شده باشه!
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
January 31st, 2016, 00:39
عضو انجمن
ممنون ازراهنمایی.من خودم موندم 3روزه تیکت جواب نمیدن.زنگ میزنم جواب نمیدن.وتازه شرکت ثبت شده هستش.اصلا شانس نداریم
-
-
January 31st, 2016, 12:30
عضو انجمن
به احتمال زیاد بحث انتقال است و مراقب باشید تا به اشتباه فایل های جدید حذف نگردد.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
January 31st, 2016, 12:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
به احتمال زیاد بحث انتقال است و مراقب باشید تا به اشتباه فایل های جدید حذف نگردد.
انتقال دادن وهیچ بک اپی ندارن!
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
برنامه نویس فلاتر (ios)
09033521000-09050118751
-
-
January 31st, 2016, 12:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vatan3da
انتقال دادن وهیچ بک اپی ندارن!
عجب،
خودتون هم بکاپ ندارید؟ یا روی اون هاستی که سایتتون لود میشه از طریق آی پی متصل بشید و بکاپ تهیه و دانلود کنید هر چه سریعتر...
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
January 31st, 2016, 12:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kool
عجب،
خودتون هم بکاپ ندارید؟ یا روی اون هاستی که سایتتون لود میشه از طریق آی پی متصل بشید و بکاپ تهیه و دانلود کنید هر چه سریعتر...
نه.ایشون درسایتشون زدن بک اپ روزانه!والانم بک اپ10روز پیشو ریستور کردن!که برام این بک اپ ارزش نداره.چ کنم؟
برنامه نویس فلاتر (ios)
09033521000-09050118751
-
-
January 31st, 2016, 12:53

نوشته اصلی توسط
vatan3da
نه.ایشون درسایتشون زدن بک اپ روزانه!والانم بک اپ10روز پیشو ریستور کردن!که برام این بک اپ ارزش نداره.چ کنم؟
برید ببینید توی قوانینشون چی نوشته ، اگه تضمین بک آپ گیری روزانه دادند میتونید اعتراض کنید
-