سلام ،
لایسنس بنده ۲۲ ژانویه بسته شده (خواستید باور کنید ، نخواستید هم نکنید ، فکر شما درباره من ب من ربطی نداره) ، در دو سال گذشته هم ما لایسنس داشتیم ...
بعد ک بسته شد ، یکی از همکارات گفت یک فایل رو جایگرین کن درست میشه ، جایگزین کردیم ، ولی الان ک ایمیل فراسو رو دیدم تقاضای لایسنس از فراسو کردم ک هنوز فعال نشده .
ضمنا بنده در هفته گذشته حتی یک ثانیه هم وقت آزاد نداشتم ک ب whmcs فک کنم ، مشکلاتی ک OVH این ماه سر ما اورد کم نبود ، در گیر انتقال سرور های مجازی ملت هستیم ، ک هنوزم تموم نشده.
طرز فکر شما هم محترم ه ... ب من هم ربطی نداره ... موفق باشید .
فک میکنم دوستانی ک از OVH با کردیت کارت های هک شده و ارز د-زدی سرور خریدن و باعث حذف اسم ایران از این دیتاسنتر شدن و این همه ب شرکت های ایرانی ضرر زدن (ک هم چنان ادامه داره) هم مثل شما فک میکردن .
من نمیدونم شما ب چه دینی اعتقاد دارید ، ولی در قرآن گفته شده :
وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ﴿مائده ۳۸﴾
و مرد و زن د-زد را به سزاى آنچه كرده اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.
هیچ حرفی هم از خارجی یا ایرانی ، مسلمون یا غیر مسلمون زده نشده .
با این حال ، نظر شما هم محترم ه و من براتون آرزوی موفقیت میکنم .
دوستان و همکاران عزیز ، من این بحث رو ادامه نمیدم و این آخرین پست من در این تاپیک هست.
با تشکر ...