سلام یکی از سرور هام که روش ESXI 6 بوده خاموش شده بعد از روشن شدن سرورو می خوام ماشین ها رو روشن کنم این Error رو می ده دوستان به نظرتون باید چه کرد ممنون می شم از کمکتون
سلام یکی از سرور هام که روش ESXI 6 بوده خاموش شده بعد از روشن شدن سرورو می خوام ماشین ها رو روشن کنم این Error رو می ده دوستان به نظرتون باید چه کرد ممنون می شم از کمکتون
دوست عزیز فک کنم یه چیزی رو stop کردی در visul
بزودی خبری داریم.
هارد هارو چک کردید؟ سالمن؟ جا دارن؟
دوست عزیز ارور مربوط به پیدا نکردن ماشین مجازی میشه
احتمالا فایلهارو حذف کردید یا دایرکتوری را تغییر دادید
در صورتی که مشکل از این ها هم نبود صد درصد هاردتون مشکل پیدا کرده و باید با دیتا سنتر صحبت کنید تا چک کنند
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
سرور کنار دستمه از ماشینه می تونم export بگیرم هاردم میاد بالا و با ریست Vmware دوباره ESXI می یاد بالا
- - - Updated - - -
سرویس ها روی هم در security Profile بروی Start Automaticly گذاشتم بعد reboot دادم
چقدر از datastore1 فضای خالی دارید و چقدر رَم به این سرور مجازی داده اید؟
Vmware به میزان RAM شما SWAP میسازد که اگر به مقدار کافی فضای خالی بر روی هارد مورد نظر نداشته باشید امکان روشن کردن سرور مجازی وجود نداره و چیزی که من در تصویر میبینم VMware قادر به ساختن SWAP نیست
این مورد رو چک کنید و اگر بازم مشکل رفع نشد مشخصات رو در پیام خصوصی بفرستید که من بررسی کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)