بنده ادمین سایت alexahost.ir هستم که به دلیل اعتراض به این که این پست طبق قوانین زیر خلاف بوده و چرا حذف نشده بن شدم
4-2: رعایت ادب و احترام به کاربران و مدیران سایت و استفاده از کلمات مناسب و مودبانه جهت ارسال هر نوع مطلبی در سایت ضروری می باشد.بدیهی است در صورت مشاهده عدم رعایت این بند از قوانین با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
13-2: در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ، مديران و مسئولان سايت ، با كاربر متخلف برخورد جدی خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد .
23-2: در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آميز ، توهين آميز ، مطرح نمودن منازعات و مشکلات شخصی ، موارد اعتراض و انتقاد آمیز در رابطه با کاربران و یا تیم مدیریت در انجمن ها ، مطلب فوق سريعا حذف و در صورت تکرار مجدد برخورد لازم و کافی با کاربر خاطی انجام خواهد شد.
طبق قوانین بالا باید پست دیشب حذف میشد ولی خوب به جاش من بن شدم که چرا از حقم دفاع میکنم
این پست دیشب توی سایت قرار گرفت و بنده هیچ پستی تا امروز بعد از ظهر نزدم و از دیشب ده بار به مدیریت سایت پیام داده شد که این پست رو پاک کنند چرا به دلایل بالا.
کمی قبل هم خود استارتر پیام دادن و گفتن من اولا نمیدونستم اینجوری میشه و به مدیر ها گفته بودم اگه پیام یا بی احترامی شد پست حذف یشه که باز مدیر ها حرف خود استارتر رو هم اجام نداند.
دوما استارتر خودش گفت که بنده چون سرشون یه بار کلاه رفته خواستن مثلا با عنوان یه چیزی به بقیه هشدار بدن در صورتی که راه اشتباهی انتخاب کردن و کسی رو که اصلا نمیشناسن رو به این ادعا متهم کردند و ادعا کردند من اسم شما رو از عکس حذف کردم خوب یه فرد معلول ذهن هم میتونه چندتا پست آخر درخواست هاست رو بخونه تا متوجه بشه آفر مال منه.
و بنده با استارتر مشکلی ندارم
این پست چندین بار گزارش داده شده ولی مدیر ها هیچ کاری نکردند و گویا دوست داشتن یه مطلبی درست بشه که تعدادی کاربر بیشتر نو سایتشون بمونن و یا دلیل های دیگه که معلوم نیست.
دوست عزیز nighnet شما وقتی کسی رو نمیشناسی بهتره دربارش صحبت نکنی بنده چند ماهه هاست ارائه میکنم و اگه مشکلی بود تا حالا حتما تاپیک درباره من بود که نیست و اینکه همه میتونن اسکریپت ات چت و غیره رو ویرایش کنن بشن طراح چت روم و کسی هم نیازی نیست از شما مجوز بگیره بعد بشه طراح چت.
دوست عزیز Rezash شمام بهتره فرد و بشناسین بعد نظر اعلام کنین و هر کسی مختاره به هر قیمتی سرویسش رو ارائه بده همچنان که یکی مثلا سرور مجازی رم1 رو میده 8 تومن یکی میده 20 تومن شما یا هیچ کس دیگه نمیتونه بهش بگین کمتر بفروش یا بیشتر دلیلشم میدونین من مثلا هاست 200 مگ رو میدم 1500 یکی مثلا هست نمایندگی هاست 5 گیگ رو با 90 درصد تخفیف میده 1500 تومن نه به من ربطی داره نه به کسی دیگه .
بعدشم نمیدونم شما شاید بازار خرید نکردی بقیه واستون همه چی میخرن زحمت بکشین برین بازار میبینین یه لپ تاپ با یه مدل مشخص یه گوشی با یه مدل مشخص یا هر چی دیگه هر جا یه قیمته شارژی که خودتون گفتین یه جا کمتر میفروشن و یه جا بیشتر یکی میفروشه 4990 یکی میفروشه 5000 یکی میفروشه 5200 و غیره
شاید خیلی حرف هست که موند ولی اینا رو گفتم تا دوستان بفهمن موضوع چی بوده و کجا دارن میرن
سیاست کاری ما اینه هاست رو به قیمت مناسبی بدیم همه میتونن سفارش بدن مشکلی هم بود همون لحظه بازگشت وجه میزنیم نبود هم درخدمتشونیم
طبق قوانین باید این تاپیک هم حذف بشه
موفق باشین
جا داره از دوستانی که درک بالایی از همه چیز هم دارن و اصلا هم نه من اونا رو میشناسم نه اونا بنده رو تشکر کنم