نقل قول نوشته اصلی توسط irangroup110 نمایش پست ها
مدیران سایت هم خیلی شیک و مجلسی همان تاپیک را تا امروز پاک کردن و تو قوانین نوشتن که مسئول خرید و فروش خود افراد هستن پس بهتر نیست ما فکر بقیه را نکنیم و به فکر کار خودمان باشیم ؟
یعنی کدام ما بیکار هستیم و خودمان هزار تا مشکل نداریم که بیایم به فکر خریداری باشیم که خودش فکر خودش را نکرده ؟
کسی هم که هاست ماهانه و 1500 تومانی یا حتی رایگان میخره مطمئنا خودش به فکر بکاب و ... هست
اگر نظر من را بخواید جز دو سه تا هاست ایرانی بقیه باید برند کنار ولی این به بنده مربوط نیست و من صاحب نظر نیستم که بیام برم تو کار بقیه دخالت کنم وگرنه همه ما میدانیم نود درصد هاست های ایرانی به دلیل تحریم پا گرفتن و قادر به رقابت با هاست های خارجی نیستند
هاست فروش های ارزان هم همگی کلاه بردار و ... نیستند و من تو هاست های گران قیمت بیشتر کلاه بردار دیدم تا این ارزان فروش ها ...
دو نمونه اش را میگم که تو سال های قبل هاست گران و مثلا با کیفیت میفروختن ولی کلی آدم از دست اونها ناراضی بودن نمونه ، اولی تیزهاست و دومی مایاهاست که هم گران فروش بودن و هم باعث نابودی کلی سایت شدن و مطمئنا شماها نمونه بیشتری را میشناسید
باز هم میگم بهتر تو کار بقیه دخالت نکنیم و سرمان به کار خودمان گرم باشه
من هاست فروش نیستم ولی بدانیم از قدیم گفتند : گر حكم شود كه مست گيرند در خانه هر آنچه هست گيرند

حرف هاتون صحیح و متین زبون رو بند میاره برا پاسخ اما اگر هر کس به فکر خودش باشه سنگ رو سنگ بند نمیاد دوست گرامی

ولی همین اشخا هستند که اوضاع نت رو ..... !!!

بنده خودم طراحی وب سایت و چت روم انجام میدادم قبلا 3 گروه طراحی بود اما الان ............. بگذریم (3 گروه منظورم چت روم بود )

امید وارم از این اوضایی که هست بهتر شه