بحث من شخصی نیست
دوستان لطفا پست ارسال نکنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nima73
اتفاقا به نظر من کار شما توهین به یک همکار بوده چون بدون روشن کردن کل ماجرا و اینکه ایشان بابت چه چیزی آفر داده اومدی یک تاپیک با یک عکس گذاشتی و همه دارند به اون بنده خدا حمله میکنند (کار به جایی رسید که چند تا از پست ها را مدیران از عصر پاک کردن )
اینکه ایشان اومدن برای درخواستی که هیچ مصرفی نداشته اون آفر را دادن توهین هست ؟!
دوستی که بالا مثال زدن مثال درستی زدن ، با این حساب bluehost هم که داره هاست با کیفیت را زیر سه دلار میفروشه در حال توهین به همه هاستینگ های دنیا هستش ؟
هر کسی نرخ را با شرایط خاص میده و اینکه برای هر سایتی با هر بازدیدی یک نرخ ثابت داده بشه عمق ساده اندیشی فروشنده هست
تو بسیاری از هاستینگ های ایرانی چندین نوع سرویس با قیمت های متفاوت فروخته میشه ،که حجم یکسان ولی قیمت متفاوت دارند ، مثلا 5 گیگ را برای سایت کم بازدید 10 هزار تومان و برای سایت بازدید متوسط 15 هزار و برای پربازدید 40 هزار ( مثال هست) میفروشند و کسی هم این را تا امروز غلط ندانسته و احتمالا شما از اینکه ایشان تونسته مشتری را بدست بیاره ناراحت شدید
دوستان بهتر هست قبل از هر قضاوتی از کل ماجرا آگاه باشید ، خدا را شکر شما قاضی نشدید وگرنه همان اول کار هر متهمی را به مرگ محکوم میکردید
بنده گفتم به عزیزان پست ارسال نکنید
به نظر شما برای مثال در یک بنگاه معاملات ملکی چند نفر در حال پیشنهاد قیمت برای خانه ای خود رو میدن یه یک فرد که نیازمند خرید خانه است یکی چون وضع مالیش خوب باشه بیاد بگه رایگان بگیر مال خودت متوجه هستید چه ضربه ای به سیستم میزنه؟
عرض کردم عرف و معقول حداقل برای احترام به دیگران
اتفاقا خب شد شما قاضی نشدید برای هر موردی ممکن بود یک بهانه میآوردید و شاید هم هر کی به هر کی میشد و کسی بازار ثابت و قابل احترامی نمیداشت
بحث من شخصی نیست
دوستان لطفا پست ارسال نکنید