صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: سوال در خصوص مجازی سازی در Hetzner

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض سوال در خصوص مجازی سازی در Hetzner

با سلام

اگر بخواهم سرور EX41S-SSD رو برای مجازی سازی با ESXi استفاده کنم چند سوال داشتم.

در سایت http://wiki.hetzner.de/index.php/VMw...#Compatibility توضیح زیر آمده:

Model vSphere/ESXi Version
    EX41/EX41S/EX51 from 5.5 Update 3 / 6.0 Update 2
    (potentially an additional NIC required)

1- اون خطی که قرمز کردم یعنی یک کارت شبکه اضافه نیاز هست. برای نصب esxi نسخه 6 یا هر دو نسخه؟
    2- بین CPU این سرور (i7-6700) و Xeon E3-1245V2 کدوم یکی رو برای مجازی سازی انتخاب میکنید؟ با توجه به اینکه اون CPU Xeon از رم ECC پشتیبانی میکنه؟
    3- خوب سرور فوق 2 تا هارد SSD با ظرفیت 250GB داره و جلوش زده شده (Software-RAID 1) ولی تا جایی که میدونم vmware از Software-RAID پشتیبانی نمیکنه پس ظرفیت سرور میشه 2 تا هارد 250GB مستقل؟

کد:
    Hardware VMware vSphere Hypervisor 5.x and 6.0 (ESXi) use a filesystem called vmfs5 (formerly vmfs3), which uses GPT and supports drive sizes of up to 64 TiB (formerly 2 TiB). Software RAID is *not* supported by ESXi. The free version of ESXi starting with 5.5 supports a maximum of 4 TB RAM (formerly 32 GB RAM).
    4- برای راه اندازی مجازی سازی باید حداقل چند ip تهیه کنم؟ یک ip v4 که روی خود سرور هست که هزینه نداره؟
    5- هزینه FlexiPack یکبار پرداخت میشه. درسته؟
    6- USB Stick چه استفاده ای دارد؟
    ویرایش توسط sysman2007 : January 27th, 2016 در ساعت 17:25

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در خصوص مجازی سازی در Hetzner

نقل قول نوشته اصلی توسط sysman2007 نمایش پست ها
    با سلام

اگر بخواهم سرور EX41S-SSD رو برای مجازی سازی با ESXi استفاده کنم چند سوال داشتم.

در سایت http://wiki.hetzner.de/index.php/VMw...#Compatibility توضیح زیر آمده:

Model vSphere/ESXi Version
    EX41/EX41S/EX51 from 5.5 Update 3 / 6.0 Update 2
    (potentially an additional NIC required)

1- اون خطی که قرمز کردم یعنی یک کارت شبکه اضافه نیاز هست. برای نصب esxi نسخه 6 یا هر دو نسخه؟
    2- بین CPU این سرور (i7-6700) و Xeon E3-1245V2 کدوم یکی رو برای مجازی سازی انتخاب میکنید؟ با توجه به اینکه اون CPU Xeon از رم ECC پشتیبانی میکنه؟
    3- خوب سرور فوق 2 تا هارد SSD با ظرفیت 250GB داره و جلوش زده شده (Software-RAID 1) ولی تا جایی که میدونم vmware از Software-RAID پشتیبانی نمیکنه پس ظرفیت سرور میشه 2 تا هارد 250GB مستقل؟

کد:
    Hardware VMware vSphere Hypervisor 5.x and 6.0 (ESXi) use a filesystem called vmfs5 (formerly vmfs3), which uses GPT and supports drive sizes of up to 64 TiB (formerly 2 TiB). Software RAID is *not* supported by ESXi. The free version of ESXi starting with 5.5 supports a maximum of 4 TB RAM (formerly 32 GB RAM).
    4- برای راه اندازی مجازی سازی باید حداقل چند ip تهیه کنم؟ یک ip v4 که روی خود سرور هست که هزینه نداره؟
    5- هزینه FlexiPack یکبار پرداخت میشه. درسته؟
    6- USB Stick چه استفاده ای دارد؟
    باسلام
    به ترتیب پاسخ سوالات شما میدم.
    1- روی تمام سرور های سری جدید وی ام ور 5.5 قابل نصب هست و مشکلی ندارد نیاز به 6.6 نیست اون خط قرمز معنی ان این است که شما باید یک NIC اضافه روی سرور وصل کنید مخفف Network Internet Card هست.
    2- طبیعتا پردازنده های قدرتمند نسل 6 اسکایلک i7 6700 عالی هستند. البته زئون هم تو سری E5 عالی هست.
    3- روی وی ام ور به راحتی میشه دو تا هارد با هم وصل کرد بدون مشکل کار کرد. شما اصلا به رید سخت افزاری نیازی ندارید داستان رید متفاوت هست.
    4- برای راه اندازی VMware همون ایپی dedected که دیتاسنتر تحویل میده کافی هست اگر خواستید وی پی اس بسازید باید ایپی اضافه بخرید.
    5- فلکسی پک برای ایپی ها حذف شده است.
    6- usb برای زمانی هست که میخواید iso یا فایلی روی dedected اجرا کنید دیتاسنتر usb براتون وصل میکنه.

سوالی بود در یاهو پیام بدید در خدمتم
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    باسلام
    به ترتیب پاسخ سوالات شما میدم.
    1- روی تمام سرور های سری جدید وی ام ور 5.5 قابل نصب هست و مشکلی ندارد نیاز به 6.6 نیست اون خط قرمز معنی ان این است که شما باید یک NIC اضافه روی سرور وصل کنید مخفف Network Internet Card هست.
    2- طبیعتا پردازنده های قدرتمند نسل 6 اسکایلک i7 6700 عالی هستند. البته زئون هم تو سری E5 عالی هست.
    3- روی وی ام ور به راحتی میشه دو تا هارد با هم وصل کرد بدون مشکل کار کرد. شما اصلا به رید سخت افزاری نیازی ندارید داستان رید متفاوت هست.
    4- برای راه اندازی VMware همون ایپی dedected که دیتاسنتر تحویل میده کافی هست اگر خواستید وی پی اس بسازید باید ایپی اضافه بخرید.
    5- فلکسی پک برای ایپی ها حذف شده است.
    6- usb برای زمانی هست که میخواید iso یا فایلی روی dedected اجرا کنید دیتاسنتر usb براتون وصل میکنه.

سوالی بود در یاهو پیام بدید در خدمتم
    با تشکر از پاسخ شما
    پس باید یک کارت NIC اضافه تر تهیه بشه؟ ولی توی گزینه های سفارشی NIC نیست؟ مگه vmware با یک کارت نمیتونه کار نمیکنه؟؟؟؟
    در خصوص cpu من xeon سری e3 را عرض کردم. درخصوص ECC نفرمودین شرایط را.
    در خصوص vmware میدونم میشه هر چند تا هارد رو اضافه کردم به طور دقیق منظورم raid نرم افزاری بود که فکر کنم مربوط به kvm باشه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

با تشکر از پاسخ شما
    پس باید یک کارت NIC اضافه تر تهیه بشه؟ ولی توی گزینه های سفارشی NIC نیست؟ مگه vmware با یک کارت نمیتونه کار نمیکنه؟؟؟؟
    در خصوص cpu من xeon سری e3 را عرض کردم. درخصوص ECC نفرمودین شرایط را.
    در خصوص vmware میدونم میشه هر چند تا هارد رو اضافه کردم به طور دقیق منظورم raid نرم افزاری بود که فکر کنم مربوط به kvm باشه

بله چون مادربرد های هتزنر سازگار با vmware نیستن البته خودم تا حالا اضافه نکردم معمولا ورژن های قدیمی تر نصب میشه.
    برای سفارش باید به واحد سفارش محصولات تیکت ارسال کنید. رم ddr4 بگیرید خیلی خوب جواب میده.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    8 پست

بالاخره باید تهیه بشه؟ تهیه NIC هزینه اضافه تری داره؟ نیازی به FlexiPack داره؟ قیمت؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

بالاخره باید تهیه بشه؟ تهیه NIC هزینه اضافه تری داره؟ نیازی به FlexiPack داره؟ قیمت؟
    1 Gbit Intel network card € 24.37 once-off + Flexi-Pack (€ 12.61 / month)

عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

اگه بخواین وی ام ویر 5.5 نصب کنید نیاز به کارت شبکه اضافی نیست در صورتی که میخواین 6 نصب کنید اگر مادر برد رو ساپورت نکنه نیاز هست فلکسی پک برای آی پی نیاز نیست اما اگر بخواهید هارد اضافی کنید کارت شبکه اضافه کنید باید هزینه فلکسی پک رو پرداخت کنید فلکسی پک فکر کنم ماهانه هستش
    ویرایش توسط speednet : January 27th, 2016 در ساعت 18:21
    شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
    http://cp.hostgtx.com/
    skype id : sniper000man

9. تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط speednet نمایش پست ها
    اگه بخواین وی ام ویر 5.5 نصب کنید نیاز به کارت شبکه اضافی نیست در صورتی که میخواین 6 نصب کنید اگر مادر برد رو ساپورت نکنه نیاز هست فلکسی پک برای آی پی نیاز نیست اما اگر بخواهید هارد اضافی کنید کارت شبکه اضافه کنید باید هزینه فلکسی پک رو پرداخت کنید فلکسی پک فکر کنم ماهانه هستش
    دقیقا سوال من همین هست چه طوری نوشته شده که معلوم نیست منظورش هر 2 نسخه هست یا فقط نسخه 6

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

دقیقا سوال من همین هست چه طوری نوشته شده که معلوم نیست منظورش هر 2 نسخه هست یا فقط نسخه 6
    دوست عزیز
    فقط نسخه هایی که گفتن ساپورت نمیکند
    from 5.5 Update 3 / 6.0 Update 2
    یعنی آپدیت 2 نسخه 5.5 مشکلی ندارد اما اگر اپدیت 3 نصب کنید سرور وی ام ور ساپورت نمیکند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    دوست عزیز
    فقط نسخه هایی که گفتن ساپورت نمیکند
    from 5.5 Update 3 / 6.0 Update 2
    یعنی آپدیت 2 نسخه 5.5 مشکلی ندارد اما اگر اپدیت 3 نصب کنید سرور وی ام ور ساپورت نمیکند
    خوب چه کاریه همون نسخه 5.5 آپدیت 2 رو نصب میکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)