وب ایران همیشه این مشکلات رو داشته.
خود بنده روی وبسایتی کار می کردم که رتبه بالایی داشت
حدود 3000 پست روی سایت بود (بازی) که حجم بسیار بسیار بالایی داشتند و ترافیک بسیار بالایی مصرف میشد.
بعد از وارد شدن سرور های ایران خوب بدون تردید مجبور شدیم به سرور های ایران بیایم و با شاتل و آسیاتک کار کردیم و هزینه این سرور ها هم از فروش و بازدیدی که همین بازی های مطرح میاوردن در میومد.
صبح پاشدیم ایملی ارسال کردن که لیستی از 300-350 پست پر بازدید و مطرح رو درخواست حذف دادند.
ما هم به اجبار هم از فروشگاه و هم از سایت حذف کردیم.
حالا خودتون حساب کنید چه اتفاقی برای یک سایت خواهد افتاد وقتی با چنین موردی برخورد کنه.
متاسفانه قوانین موجود به شکلی هستند که تنها به ضرر افرادی هست که داخل ایران کار می کنند. وگرنه شما تمام بازی ها رو از سایت های ایرانی حذف کنید. واقعا کاربری هست که به مشکل بخوره یا نتونه بازی رو تهیه کنه؟
یک زمانی استفاده از سایت های خارجی در ایران مطرح نبود و جز 2-3 وبسایت بزرگ خارجی سایر وبسایت ها در زمینه دانلود اصلا شناخته شده نبودند ولی الان میبینید که بسیاری از وبسایت ها در ایران دارای محبوبیت هستند با وجود این که بسیاری از این وبسایت ها ***** هستند و دسترسی وجود نداره.
یا سایت های فیلم رو شما بررسی کنید.
کدوم کاربردی تا حالا گیر پیدا کردن فیلم و سریال مورد نظرش بوده که حالا با سختگیری قرار هست گیر کنه؟
خود بنده بعد از شروع نماد و سختگیری های بیشتر ساماندهی به طور کل وبسایت دانلود خودم رو رها کردم ( با وجود دارمد داشتن ) و به سمت وب خارج رفتم.
وبسایتی رو به تازگی قصد راه اندازی دارم که در زمینه ای مشابه فعالیت می کنه و بسیار هم کاملتر خواهد بود
مشکلات درامد و ... وجود نخواهد داشت و ...
کاربران ایرانی هم به راحتی قادر خواهند بود استفاده کنن و محدودیتی هم براشون وجود نداره.
در کنار اون کاربران خارجی هم خواهیم داشت.