-
January 26th, 2016, 18:12
-
-
January 26th, 2016 18:12
# ADS
-
January 26th, 2016, 18:25
عضو دائم
پاسخ : کانفیگ روتر Hetzner

نوشته اصلی توسط
OmidX
الان تیکت بدم دیتاسنتر ک ساب نت رو روت کنن رو آی پی میکروتیک ؟

سلام
اره
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 18:26
عضو دائم
دوستان یک مرد پیدا بشه پنل robot شو چک کنه ببینه ک آي پی های ساب نت روت شده رو آي پی سرور ESXi یا روت شده رو آي پی میکروتیک ش .
اون + کنار ساب نت رو بزنید ، بعد موس رو ببرید رو یکی از آي پی ها گیت وی رو میبینید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
اره
سپاس از شما .
ویرایش توسط OmidX : January 26th, 2016 در ساعت 19:17
-
-
January 26th, 2016, 18:28

نوشته اصلی توسط
OmidX
دوستان یک مرد پیاده بشه پنل robot شو چک کنه ببینه ک آي پی های ساب نت روت شده رو آي پی سرور ESXi یا روت شده رو آي پی میکروتیک ش .
اون + کنار ساب نت رو بزنید ، بعد موس رو ببرید رو یکی از آي پی ها گیت وی رو میبینید.
- - - Updated - - -
سپاس از شما .
سلام
طبیعتا روی ایپی سینگل باید بگید روت کنند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 18:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
طبیعتا روی ایپی سینگل باید بگید روت کنند.
والا من موقع سفارش گفتم ک این سینگل آي پی ، آی پی روتر منه ، نمیدونم چرا بازم ساب نت رو روت کردن ب آي پی سرور esxi :|
امروز دوبار این میکروتیک رو کانفیگ کردم ، بازم ساب نت پینگ نداشت ، آخر اومدم یک تریس گرفتم فهمیدم داستان چیه ، بعد تو پنل دیدم ک بله ب جای میکروتیک روت شده ب آي پی Esxi .
حالا تیکت زدم ، امیدوارم امروز پیگیری بشه با توجه ب اینکه الان آخر وقت اداری شون هست .
-
-
January 26th, 2016, 18:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
OmidX
والا من موقع سفارش گفتم ک این سینگل آي پی ، آی پی روتر منه ، نمیدونم چرا بازم ساب نت رو روت کردن ب آي پی سرور esxi :|
امروز دوبار این میکروتیک رو کانفیگ کردم ، بازم ساب نت پینگ نداشت ، آخر اومدم یک تریس گرفتم فهمیدم داستان چیه ، بعد تو پنل دیدم ک بله ب جای میکروتیک روت شده ب آي پی Esxi .
حالا تیکت زدم ، امیدوارم امروز پیگیری بشه با توجه ب اینکه الان آخر وقت اداری شون هست .
سلام
نگران نباشید
زمان اداری هست و انجام میشه
اون بالا هم مرد پیدا بشه 
نه پیاده بشه مگه سوار اتوبوسه ؟
میدونم اشتباه تایپی ها این شوخی بود
موفق باشید
ویرایش توسط company_hosting : January 26th, 2016 در ساعت 18:51
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید