نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47

موضوع: سامانه جدید نماد اعتماد !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

پیش فرض پاسخ : سامانه جدید نماد اعتماد !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    نکته جالبی هم که من دیروز فهمیدم اینه که جدیدا اگه نماد نداشته باشی لوگوی ساماندهی هم نخواهی داشت !
    بنده برای تمدید لوگوی ساماندهی اقدام کردم ، تمدید نکردن و گفتن اول باید نماد شما تمدید بشه و بعد لوگوی ساماندهی !
    با کلی اسرار تاریخ لوگوی ساماندهی و نماد رو یکی کردن و بعد از تمدید نماد باید مجدد برای تمدید لوگوی ساماندهی اقدام کنیم ...
    ضعف دیگری که ایجاد کردن همین حرکت هست... الان دو تا نماد متولد شده که هر کدام به اعتبار دیگری زیان خواهند زد.
    و اینکه مگه یه سایت فروشگاهی صفحه فتوشاپ هست که روش رو با انواع نماد پر کنیم؟ چند ماه دیگه هم اینطور پیش بره دو سه تا نماد دیگه هم پدیدار میشه!

متاسفانه برخی مسئولین اول اجرا میکنم و بعد پروژه رو بررسی میکنن و باز عجولانه یه جهت رفع مشکل یه پروزه با ایرادات کمتر می خوان ارائه کنن که..

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    خیلیا نماد دارن و کلاهبرداری میکنن!!!
    وقتی سیستم تمام سازمان ها و ادارات یکپارچه باشه و وصل به ثبت احوال باشه،وقتی تو ساماندهی شماره ملی بنده وارد بشه،مشخصه محل سکونتم کجاس،سربازی رفتم یا نه،سو سابقه دارم یا نه،کد پستی و شماره تلفن و..... اینا همه مشخصه
    کلا هدف شماره ملی دادن به مردم هم از اول همین بود،که لازم نباشه هرجا میریم یه گونی کاغذ و سند ببریم با خودمون یا پست کنیم
    ولی ساماندهی و نماد با اینهمه ادعا هنوز تو 20 سال پیش گیر کردن............
    بله این سیستم که شما میگید خیلی عالی میشه ولی زیرساخت کامل و بدون نقص این هنوز وجود نداره که بشه اجراش کرد. یعنی این رو بدون تدابیر اجرا کنن مطمئن باشید که کلی کل.اه بردا.ری و پرونده باید تشکیل شه و فاجعه جدیدی ...
    توجه داشته باشید که شماره ملی دست خیلی از شرکت های رسمی و متفرقه ممکنه باشه و نمیشه تنها با یک شماره ملی اعتبار سنجی کرد!
    برای این مورد یا باید یک رمز احتصاصی نیز برای هر فرد به صورت ایمن ایجاد و اجرا بشه که حداقل اعتبار رو داشته باشه و یا یک کد با انکریپت پنهان وقوی روی اصل کار ایجاد شه که با اسکن اون شماره ملی وارد شده تایید بشه...

2. تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)