نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: درخواست سرور مجازی ویژه انکود تا 30 هزار تومان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض درخواست سرور مجازی ویژه انکود تا 30 هزار تومان

سروری با مشخصات زیر میخوایم با قیمتی که در عنوان ذکر شد و با سرعت و آپتایم بالا و واقعی. فقط کسانی آفر بذارند و متوانند این سرو رو در اختیار ما بذارن پس الکی تاپیک شلوغ نشود.

1. حداقل 3 گیگ رم و حداکثر 6 گیگ
    2. هارد 100 گیگ ssd یا 7200 hdd
    3. پردازنده نامحدود قدرتمند ویژه انکود (روزانه بین 3 الی 6 ساعت کار انکود داریم گاهی هم اصلا انکود نمیکنیم و فقط آپلود میکنیم)

نکته مهم:
    موقع انکود سرعت دانلود، آپلود، کپی اطلاعات و کار با سرور به هیچ وجه کند و کم نشود. به همین علت اول تست میشه اگر مورد رضایت بود سفارش میدیم. ما روی این نکته بسیار حساسیم.

توجه:
    1. ما قبلا با سرورها کار کردیم که همه چیز عالی بود و رم 6 گیگ با پردازنده نامحدود و فوق العاده بالا به ما داده بودند و پشتیبانی بسیار محترمانه و بدون طلبکاری و لحن تند داشتند که متاسفانه اخیرا به خاطر یک مشکل پرداختی با دیتاسنتر فعلا سروراشون قطع هست و تا وصل شدن مجدد من به شدت نیاز به یک سرور دارم که اگر راضی باشیم از این پس از اون سرور استفاده خواهیم کرد.
    2. اگر با این قیمت سرور ندارید از ارسال پست در تاپیک خوددداری کنید.
    3. ما از یک سایت معروف زیر 110 الکسا هستیم و قطعا کار با ما برای شما تبلیغ محسوب خواهد شد.

2. # ADS

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی ویژه انکود تا 30 هزار تومان

دوستان عزیز ایشون یک سرویس با قیمت مشخص درخواست کردند. لطفا در صورتی که با این قیمت و شرایط امکان سرویس‌دهی ندارید به سادگی تاپیک رو نادیده بگیرید.
    متشکرم.

4. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    33 پست

سلام دوست عزیز فکر کنم شما اینجا ادرس سایتی که سرویس داشتین رو اعلام کنید دوستان ناراحت بشن و تبلیغات بدونند اگه مقدور هست لطفا بصورت پیام خصوصی برام بفرستین من هم ازشون سرویس تهیه کنم ... با تشکر ( کاربر تازه وارد هستم نتونستم پیام خصوصی بدم عذرخواهی میکنم پست ارسال کردم )

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DeluxePC نمایش پست ها
    سروری با مشخصات زیر میخوایم با قیمتی که در عنوان ذکر شد و با سرعت و آپتایم بالا و واقعی. فقط کسانی آفر بذارند و متوانند این سرو رو در اختیار ما بذارن پس الکی تاپیک شلوغ نشود.

1. حداقل 3 گیگ رم و حداکثر 6 گیگ
    2. هارد 100 گیگ ssd یا 7200 hdd
    3. پردازنده نامحدود قدرتمند ویژه انکود (روزانه بین 3 الی 6 ساعت کار انکود داریم گاهی هم اصلا انکود نمیکنیم و فقط آپلود میکنیم)

نکته مهم:
    موقع انکود سرعت دانلود، آپلود، کپی اطلاعات و کار با سرور به هیچ وجه کند و کم نشود. به همین علت اول تست میشه اگر مورد رضایت بود سفارش میدیم. ما روی این نکته بسیار حساسیم.

توجه:
    1. ما قبلا با سرورها کار کردیم که همه چیز عالی بود و رم 6 گیگ با پردازنده نامحدود و فوق العاده بالا به ما داده بودند و پشتیبانی بسیار محترمانه و بدون طلبکاری و لحن تند داشتند که متاسفانه اخیرا به خاطر یک مشکل پرداختی با دیتاسنتر فعلا سروراشون قطع هست و تا وصل شدن مجدد من به شدت نیاز به یک سرور دارم که اگر راضی باشیم از این پس از اون سرور استفاده خواهیم کرد.
    2. اگر با این قیمت سرور ندارید از ارسال پست در تاپیک خوددداری کنید.
    3. ما از یک سایت معروف زیر 110 الکسا هستیم و قطعا کار با ما برای شما تبلیغ محسوب خواهد شد.
    مورد 2 رو خودتون قیمت یه سرور اختصاصی سوال کنید و بعد حساب کنید که چطور میشه منابع اختصاصی تقدیم کرد؟
    مورد 3 رو نوشتید سایت 110 الکسا و... ولی مگه عنوان تاپیک سرور برای انکد نیست؟ پس چه ارتباطی میتونه باشه؟

بعد سرور نیز با 30 هزار تومان قابل ارائه است ولی منابع تقریبا نمایشی و اشتراکی خواهند بود!
    در صورت تمایل به آفر فوق لطفا تیکت ارسال نمایید. (لینک در امضای بنده موجود است) برای سوالات احتمالی نیز می توانید ایمیل یا پیغام خصوصی ارسال کنید.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

7. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو انجمن berbidvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    844
    تشکر شده در
    718 پست

--------------------------------------------------------------
    Ram 4 G

رم : DDR3 4 G
    سی پی یو : 3000 MHZ
    هارد : 200 گیگ
    پهنای باند: نامحدود
    کشور : آلمان/آمریکا
    پورت : 1 گیگابایت
    آپتایم:99.9%
    سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
    29,000 تومان ماهانه
    79,000 تومان سه ماهه
    339,000 تومان سالانه

سفارش دهید
    خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)