نقل قول نوشته اصلی توسط haadey نمایش پست ها
من از سال 85 با MyBB دارم کار می‎کنم. از اول پولی بود ولی طراحش اونو فکر کنم سال 2003 با شعار Free never tasted so good رایگان کرد.

در کل شما موقع انتخاب اسکریپت های رایگانی مثل MyBB نباید توقع پشتیبانی داشته باشید، فکرش رو بکنین وقتی یه برنامه نویس یا فرد مسلطی که بتونه کمکتون کنه، میتونه وقتش رو صرف درآمد زایی کنه چرا باید به طور مجانی به شما سرویس بده؟ بخش اصلی هزینه‎ای که اسکریپت‎های پولی میگیرن در واقع برای همین پشتیبانی از استفاده‎کننده هست.

این وضعیت متأسفانه توی پشتیبانی‎های فارسی خیلی بدجوره! ایرانیا به طرز عجیبی عجول و طماع هستن؛ دو روز با هم کار می‎کنن و تا یه چیزی یاد میگیرن مغرور میشن، بهونه گیری می‎کنن، از سایت اصلی انشعاب پیدا می‎کنن و یه سایت جدا می‎زنن، آخرش هم می‎بینن سایتشون بازده چندانی نداره، سرد میشن و کلا کار رو تعطیل می‎کنن! چند وقت پیش دیدم روی یکی از سایت‎های پشتیبانی MyBB فارسی یه کتاب pdf رو به قیمت 15,000 تومن گذاشته بودن! من اول فکر کردم نویسنده‎ش تجربیات 12-10 ساله‎ش رو با این قیمت داره می‏‎فروشه! در حالی‎که نویسنده چنین تجربه‎ای نداشت و مطالب کتابش با جستجوی ساده به زبون فارسی قابل دسترسی بود! زحمت نویسنده فقط Copy و Paste کردن و تبدیلشون به pdf بود! جالب اینجاست که نویسنده‎ش توقع داشت از این کتاب استقبال هم بشه!
نه فقط MyBB، برای وردپرس و بقیه اسکریپت‎های پرکاربرد هم تا جایی که اطلاع دارم قضیه همینجوریه. رزومه اعضای اصلی طراح اسکریپت رو که نگاه کنین، سابقه‎ای حدود 20 سال برنامه‎نویسی حرفه‎ای مدارک تحصیلی مثل دکترای تخصصی دارن، اونوقت پشتیبان‎های ایرانی هم می‎بینی که دبیرستان رو تموم نکردن و هنوز با املای کلمات فارسی مشکل دارن!

بگذریم ... مجانی بودن یه چیز دلیل نمیشه پشتیبانی ازش هم مجانی باشه. بهتره وقتی از MyBB استفاده کنین که در درجۀ اول تسلط خوبی به زبون انگلیسی داشته و در درجۀ دوم با HTML، CSS (برای طراحی ظاهر گرافیکی) و تا حد متوسطی PHP آشنا باشین و خودتون بتونین کارها رو پیش ببرید. قالب‎های رایگان زیادی توی اینترنت وجود داره که می‎تونین خودتون دستکاری کنین و برای سایتتون استفاده کنین. پلاگین‎های کاربردی رایگان زیادی هم وجود داره که با کمی تسلط به PHP می‎تونین امکاناتی که می‎خوایین رو بهش اضافه کنین یا اینکه اونو با نسخۀ جدید MyBB یا PHP سازگار کنین.
نیاز به پشتیبانی خاصی هم اگه داشته باشین می‎تونین توی سایت اصلی درخواست بدین. همینطور می‎تونین از سایت‎های پشتیبانی پولی MyBB عضو بشین یا توی سایتهای freelancing یا همین سایت پونیشای خودمون، پروژه ارایه کنین تا برنامه‎نویس‎ها بهتون کمک کنن. برای پرداخت مبالغ ارزی هم صرافی‎های آنلاین زیادی وجود دارن.

اگه می‎خوایین از اسکریپت‎های رایگان دیگه‎ای استفاده کنین، PHPBB و !Discuz گزینه‎های خوبی هستن. با هر دوشون کار کردم. PHPBB سابقۀ بیشتری داره ولی خیلی به‎روز نیست. !Discuz هم یه انجمن‎ساز چینی با امکانات خیلی زیاد و چشمگیر هست که به راحتی می‎تونه با هر انجمن‌ساز پولی رقابت کنه، بخصوص ساختار پروفایل‎های اعضاش و قابلیت Design It Yourself که به اعضای انجمن اجازه میده جای عناصر یا بخش‎های انجمن رو به دلخواه خودشون با Drag & Drop جابه‎جا کنن. فکر کنم یکی دو ساله نسخۀ فارسیش اومده ولی در کل پشتیبانیش برای کاربرهای غیرچینی خوب نیست!

رحمت بر پدر و مادر شما

طرف با 13 سال سن پشتیبانی زده
فایل های مارو برداشته
فقط اسم مترجم رو عوض کرده
پارسی ساز سایت مارو ویرایش کرده
شدن پشتیبانی اول و اخر مای بی بی در ایران

برای یه همچین مردمی که قشر 90 درصدی ان ها
که نه انصاف دارند و نه معرفت و نه شعور
و به خاطر طمع و .... به کسی که رایگان به ان ها خدمت میکند
جفا میکنند

متاسفانه پشتیبانی کردنشون وقت تلف کردنه

میبینید که در همین تاپیک ارسال 21
طرف امده همین کودک 13 و 14 ساله رو
که تا الان کلی هم کلاهبرداری کرده
میگه حرف اول و اخر میزنه !!!!

چرا؟ چون مردم شریف ما
اهمیت نمیدن
فایلی که دانلود میکنند
کپی برداریه یا دز..زد.ی یا اصلا طرف
چقدر بلده یا اصلا کیه و کجاست

فقط اهمیت داره که به هرروشی شده بیشتر سود کنند !!!

متاسفم