صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 47

موضوع: سامانه جدید نماد اعتماد !!!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

پیش فرض پاسخ : سامانه جدید نماد اعتماد !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط chichosting.net نمایش پست ها
    در ساعات 9 الی 12 صبح امتحان کنید .
    متاسفانه اطلاعات عمومی کارشناسان و اپراتور های پاسخگوی این مرکز بسیار پایین است .

- - - Updated - - -

نماد اعتماد ملاک اعتماد مشتری نیست
    بنظر من کاربرانی که بیش از 1 سال با وب آشنایی دارند ملاک خریدشان نماد اعتماد نیست .
    خود من در خرید های اینترنتی نماد اعتماد ملاکم نیست
    نماد اعماد شاید ملاک کاربران مبتدی و تازه وارد باشد .
    --
    بنده حاضرم نماد اعتماد را بکلی بیخیال شم.
    دوستانی هم موافقن از سال جدید این مرکز توسط تک تک ما همکاران و وبمستران تحریم بشه در پاسخ اعلام آمادگی کنند تایپیک جدید با عنوان "نماد اعتماد ملاک اعتماد مشتری نیست"راه اندازی بشه.
    --
    دوستانی هم که درگاه اختصاصی دارتد می توانند 2 درصد کارمزد برای درگاه های واسط پرداخت کنند و هیچگونه ملزمی به داشتن نماد اعتماد نداشته باشند .
    --
    بجای نماد اعتماد هم یک لوگو طراحی عمومی می کنیم و به تایپیک مورد نظر متصل می کنیم .
    --
    ما خودمون یک سال بیشتر میشه از بانک ملت و بانک رفاه درگاه اختصاصی داریم که اصلا یک بارم سایت نزدم و دارم از جهان پی استفاده میکنم که واقعا راضس هستم برای خدمات حرفه ای شون

2. # ADS

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

دوستان توی لیست خدمات کدومهارو انتخاب کردید ؟
    هاستینگ نداره کلا؟

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
    دوستان توی لیست خدمات کدومهارو انتخاب کردید ؟
    هاستینگ نداره کلا؟
    داره جناب اسکندری

خدمات اطلاع رسانی
    پردازش و میزبانی داده ها و فعالیت های مربوط ، پورتال های (درگاه های) وب
    پردازش و میزبانی داده ها و فعالیت های مربوط
    خدمات میزبانی وب

این مسیر هستش
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

5. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

با سلام

من باشون صحبت کردم برام حذفش کردن

عضو جدید chichosting.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    78 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostorder نمایش پست ها
    ما خودمون یک سال بیشتر میشه از بانک ملت و بانک رفاه درگاه اختصاصی داریم که اصلا یک بارم سایت نزدم و دارم از جهان پی استفاده میکنم که واقعا راضس هستم برای خدمات حرفه ای شون

دقیقا همین طور است
    یکی دیگر از مزیت های درگاه واسط این است که درگاه اختصاصی با نام و برند شما ارائه می دهند .
    که کاملا در صفحه پرداخت اطلاعات پذیرنده (نه درگاه واسط) نمایش داده می شود .

- - - Updated - - -

پیام کارشناسان شرکت به پرداخت :

سلام
    پذیرنده محترم بدلیل نداشتن نماد اعتماد ترمینال شما غیرفعال شده است هر زمان نماد اعتماد گرفتید اطلاع دهید تا ترمینال را فعال کنیم.
    با تشکر

----------
    پاسخ :

با درود.

با توجه سوء استفاده های اخیر از متقاضیان و دریافت هزینه های غیر ضروری توسط
    http://reg.enamad.ir/Login.aspx
    ما مدیران از این پس دیگر نماد اعتماد خود را تمدید یا دریافت از این شرکت نمی کنیم .
    --

در تایپیک
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=158921
    در دل ما مدیران دارای نماد اعتماد را بخوانید که چه سوء استفاده ها شده.
    --
    دریافت نماد برای من مدیر کمتر از 1 هفته زمانبر است .
    --
    اما این شرکت علاوه بر نقض حریم خصوصی متقاضیان!!! اقدام به دریافت 35 هزار تومان از هر متقاضی برای اعطا نماد اعتماد درسال نموده است و این یک سوء استفاده شفاف است .
    ---
    ما مدیران در حال رایزنی هستیم که دیگر اقدام به تمدید نماد اعتماد و دریافت نماد جدید نکنیم و این شرکت بزودی شدیدا تحریم می شود .
    --
    نماد های دائمی که توسط ما در گذشته دریافت کردیم در سایت غیر فعال شده بدلیل عدم پرداخت 35 تومان
    --
    پیشنهاد : معیار خود را برای شفافیت کسب کار ها تغیر دهید و نماد اعتماد ملاکتان نباشد .
    --
    در صورتیکه شرکت به پرداخت و سایر شرکت های ارائه دهند درگاه پرداخت اختصاصی وضعیت ما را درک نکنند ما نیز از درگاه های واسط مانند سایت های پی لاین و زرین پال و .. استفاده خواهیم کرد .

--

یا علی مدد تصمیم با شما

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

@chichosting.net عزیز بانک دست خودش نیست که با تهدید شما تفاوتی به حالش بکنه ... نظام و قوانینی وجود داره ... کاربران ایرانی هم اون هماهنگی که شما میگید رو ندارند!!!
    من سه چهار ماه پیش درخواست دادم نماد را حذف کنند... 35000 رو نیز واریز کرده بودم. اگه به خاطر نماد کسی میخواد از من خرید کنه 100 سال میخوام یک مشتری این چنینی هم نداشته باشم!
    به جای اینکه درگیر این اداره و اون بانک و پست و کاغذ بازی بشم، میشینم پشت سیستم که به کاربران پشتیبانی سریعتری ارائه بدم!

9. تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید

عضو جدید chichosting.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    78 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    @chichosting.net عزیز بانک دست خودش نیست که با تهدید شما تفاوتی به حالش بکنه ... نظام و قوانینی وجود داره ... کاربران ایرانی هم اون هماهنگی که شما میگید رو ندارند!!!
    من سه چهار ماه پیش درخواست دادم نماد را حذف کنند... 35000 رو نیز واریز کرده بودم. اگه به خاطر نماد کسی میخواد از من خرید کنه 100 سال میخوام یک مشتری این چنینی هم نداشته باشم!
    به جای اینکه درگیر این اداره و اون بانک و پست و کاغذ بازی بشم، میشینم پشت سیستم که به کاربران پشتیبانی سریعتری ارائه بدم!
    من به شخصه دلیل اصلی دریافت نماد اعتماد سایت قبلی خودم بیشتر جنبه خودنمایی داشته تا اعتماد مشتری.
    ---
    بنده از یک سایت فروشگاهی که هنوز هم فعال است و نماد اعتماد دارد خرید انجام دادم جنسی که ارسال شد با جنس سفارش داده شده و قیمت فاکتور مغایرت داشت .
    از طریق پلیس فتا پیگیری کردم گفتن باید از طریق دادگاه محل سکونت شکایت تنظیم کنید (که گفتم ارزشی ندارد)
    فروشگاه مورد نظر نماد اعتماد داشت !!!!!!!.

از طریق بخش تماس با ما در سایت قبلی آنماد - از طریق ایمیل آنماد - از روش ارتباطی گزارش شکایت فوق را به کارشناسان سایت آنماد ارسال کردم.
    هیچ پیگیری انجام نشد .

پس کجاست بود این اعتمادی که این مرکز اعطا نموده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگر نماد اعتماد نداشت ؟؟؟؟؟
    ----

یک سایت شرکتی که نماد داره با سایت شرکتی که نماد نداره از نظر من فرقی برای یک مشتری آگاه نداره
    --
    هدف مشتری دریافت سرویس خوب - محصول خوب و تضمین کیفیت است ما بجای تمرکز بر روی گرفتن نماد اعتماد و پر کردن جیب برخی ها این وسط می توانیم به کیفیت سرویسها و محصولات سایت خود بیا افزایم.
    --
    من به شخصه به عنوان مدیر یک سایت دارای نماد اعتماد اگر بخواهم سرویس و محصولات و خدمات عالی ارائه دهم خب می دهم
    و مرکزی هم که اعتماد منو برای کاربران تضمین کرده هیچ نظارتی بر فعالیت من ندارد و نمی تواند در نوع خدمات من دخالتی داشته باشد.
    داشتن نماد اعتماد هیچ تضمینی در ارائه خدمات سایت مورد نظر نمی کند !!!! و تنها یک جنبه تبلیغاتی - خودنما و.. دارد.

پس تضمین خدمات تنها در دستان مدیران و صاحبان کسب کار است و اگر صدها فرم تعهد نامه هم پر شود در روند کیفیت هیچگونه تاثیری ندارد .

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

بله درسته.
    در کل نماد نمیتونه مدیر یک فروشگاه رو تغییر بده که سرویس خوب بده و یا سرویس بد بده!
    نمادی که وقت نداره به کاربران خودش برسه حالا می خواد پیگیر گزارش هم باشه؟ فوقش نماد رو حذف میکنن... الان فرد میاد یک چک 10 ملیاردی به سادگی نقد میکنه و بعدا میگرن شاید زندان هم نره چون جا نداریم... به طرقی سعی میشه خرد خرد حل کنه مشکل رو
    یا الان زمونه ای نیست که یکی به خاطر 10 هزار یا 100 یا 200 هزار بلند شه بره پیگیری قانونی! چون بیشتر از اون اخرش زیاد میبینه.
    فروشنده باید خودش اون حداقل مردانگی رو داشته باشه که حرام قاطی پولش نکنه! این رو بتونه درک کنه که 1000 تومن پول حروم رو با 1 میلیون بعدا نمیتونه پاک کنه!

از طرف دیگه هم کار ما ریسکی هست و تحریم کنار کوشش هست و هر روز صبح ممکنه با پیام مسدود شدن پنل و... مواجه بشیم حال نماد میتونه تحریم ها رو برای ما لغو کنه که بتونه به درد ما و کاربر بخوره و کمکی کرده باشه؟
    سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!

12. تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

دوستان اینقدر در مورد خوب بودن یا نبودن نماد بحث نکنید ... یا اینکه ما تحریمش کنیم و...

خوب یا بد متاسفانه کاری کردن که نماد جا افتاده بین مردم ، از طریق تلویزیون و اخبار و برنامه های آموزشی و... نقش نماد اعتماد رو برای مردم پردازش کردن !
    راست و دروغ در مورد این نماد به مردم توضیح دادن و الان هم ملاک انتخاب بیش از 80 % مشتری ها شده نماد ، حتی اگه شرکت ثبت شده باشید و شماره تماس ثابت و آدرس دقیق فعالیت رو هم زده باشید باز هم ملاک خریدار نماد هستش .
    ما و شما نمیتونیم به همین راحتی بگیم مشتری که میخواد به نماد اعتماد کنه اصلا میخوام نکنه ! اگه بخواید اینجوری فکر کنید فقط باید به مشتری های قبلی خودتون سرویس بدید و خیلی کمتر مشتری جدید سمتتون بیاد ...

بنده اصلا در مورد خوب یا بد بودن نماد صحبت نمیکنم ، مهم اینه که الان این مسئله فراگیر شده .
    قانونی هم که بانک مرکزی برای psp ها گذاشته الزام داشتن نماد اعتماد هستش ...

شما فقط جنبه بد نماد رو نگاه نکنید ، همین نماد باعث شده که گرفتن درگاه بانکی خیلی آسون تر بشه
    قبلا برای گرفتن درگاه باید سفته و تعهد نامه و... ارسال میشد ، اما الان با چندتا کپی برابر اصلا از مدارک خودتون و داشتن نماد میتونید درگاه بانکی بگیرید .
    به فکر درگاه واسطه هم نباشید ، درگاه های واسط هر چی که باشند بهترین بهترین ! کلاس کاری و ارزشش به پای درگاه اختصاصی از بانک نمیرسن

شما توجه کنید کدوم یک از سایت های بزرگ هاستینگ درگاه واسط استفاده میکنه ؟ هیچکدام !

- - - Updated - - -

نکته جالبی هم که من دیروز فهمیدم اینه که جدیدا اگه نماد نداشته باشی لوگوی ساماندهی هم نخواهی داشت !
    بنده برای تمدید لوگوی ساماندهی اقدام کردم ، تمدید نکردن و گفتن اول باید نماد شما تمدید بشه و بعد لوگوی ساماندهی !
    با کلی اسرار تاریخ لوگوی ساماندهی و نماد رو یکی کردن و بعد از تمدید نماد باید مجدد برای تمدید لوگوی ساماندهی اقدام کنیم ...

اگر هم دقت کنید بیشتر لوگو های ساماندهی تاریخشون رو طوری زدن که تقریبا هر 3-4 ماه یکبار هستش و اگر تاریخ نماد رو به اتمام باشه حوالی همون تاریخ نماد براتون تاریخ میزنن !
    برای تمدید هم باید تماس بگیرید با ساماندهی که اونجا دستی تاریخ نماد شما رو بررسی میکنند اگر اوکی بود تمدید میکنن و اگر نبود دقیقا اتفاقی که برای ما افتاد تکرار میشود ( اول نماد تمدید شود بعد ... )
    ویرایش توسط farmanrava : January 25th, 2016 در ساعت 13:11
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

عضو انجمن tikweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    358
    تشکر تشکر شده 
    1,046
    تشکر شده در
    663 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها

شما توجه کنید کدوم یک از سایت های بزرگ هاستینگ درگاه واسط استفاده میکنه ؟ هیچکدام !

خیلی از هاستینگ ها !
    نمونش همکار خوبمون الما هاست
    :: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
    :: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)