درسته با توجه به چیزی که اعلام کردین دیگه میمونه تسمیم مشتری که بره توی سایت هایی که مثل همون iPrank که خیلی زیاد هم هستن فعالت بکنه و امتیازشو بده بازدید بگیره یا اینکه توشون بازدید بخره .....
یا اینکه بیاد از من بازدید بگیرن و تضمینی الکساشون رو بهبود ببخشم ...
(روش های متفاوت و کیفیت های متفاوت)
- - - Updated - - -
برخی از دوستان در یاهو به بنده پیام میدن و درخواست تخفیف توی قیمت میکنند !!
دوستان توجه داشته باشید که واقعا قیمت هایی که اعلام شده بسیار کم هست من میتونستم چند برابر قیمت بدم چون کاری که میکنم بی ارزش نیست و راه صد ساله شما رو با کمترین قیمت یک شبه میبرمتون ...
بجز این خود این سرویس برای من نیز هزینه داره و باید برای هر سایت که خدمات سفارش میده یک سرور ایجاد کنم با قدرت سی پی یو بالا که روی هر سرور اختصاصیفقط 4 تا سایت میتونم بزارم حدودا در بهترین مواقع 5 تا ...
اگه جای تخفیف بیشتری داشت خودم نیز خوشحال میشم میزبان سایر دوستان باشم ...
همچنین بعضی از دوستان پرسیدن چرا خودتون از این سامانه ای که راه اندازی کردید استفاده نمیکند ؟!
در اینجا باید بگم که تمامی دوستانی که منو میشناسند و با من همکار بودن توی یک بازه زمانی مشخص و نا مشخص میدونن که من احل سایت زدن نیستم و حوصله اینکه بخوام نویسندگی بکنم رو ندارم مگه اینکه در قبال کاری که میکنم مسئول باشم (نویسندگی سایتی رو قبول کرده باشم) در غیر این صورت من بعد یه مدتی از نویسندگی اون بیخیال میشم !
- - - Updated - - -
امشب به دلایلی با 25 هزار تومان رنک 2000 تا 8000 ایران را برای شما تضمین میکنیم ... این آفر فقط و فقط مخصوص 2 نفر میباشد ...