نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
در هر حال مای بی بی مثل پیکان هست پشتیبانی خاصی نیاز نداره... شما در چه جهت نیاز دارید؟ پلاگین که مستقیم از mybb رسمی برید دانلود کنید ... قالب و فارسی سازی هم کاملا ساده هست و متغیر زبان رو به راحتی ویرایش کنید و ...
بنده هم چندین سال هست مای بی بی استفاده می کنم و یک مورد هم نیاز به پشتیبانی و .. نبوده و خودمون مدیریت کردیم... مورد خاصی هم اگه رخ بده احتمال 99% تیم رسمی مای بی بی کمک میکنن
البته لینک سایت رسمی مای بی بی باید همیشه در فوتر انجمن باشه وگرنه کمکی نمیکنن چند نمونه در سایت رسمی دیدم.
در کل وقتی که سایت رسمی نرم افزار که از هر نظر امین هست پشتیبانی میده، چه نیازی به پشتیبانی فارسی دارید؟
ممنون بابت توضیحاتتون
یه مشکل که هست پلاگین هاشه
دقیقا اطلاع خاصی در مورد پلاگین هاش ندارم آیا پلاگین هاش که تو سایت اصلین مشکلی با ربان فارسی ندارن یا در کل اذیتتون نکردن؟
مثلا اگر باگی در یکی از پلاگین ها مشاهده شد از طریق سایت پشتیبانی فارسی مای بی بی بتونیم زودتر حلش کنیم.
تمام پلاگین ها در سایت اصلی هستن؟
دقیقا اطلاعات زیادی از این انجمن ساز ندارم ممنون میشم اگر وقت دارین بتونید یه توضیح مختصر بدین
بازم ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام و درود.
اول اینکه mybb آره دوتا سایت خیلی پشتیبانی نبستا خوبی دارن.البته این لینک اولی خیلی واقعا مدیرش به mybb و برنامه نویسی مسلطه و واقعا چند ساله باهاش دوستم,آقای توفیقی واقعا توی پشتیبانی مای بی بی حرف اول و آخر رو میزنه :
http://kkli.ir/glFpK

سایت دوم :

http://kkli.ir/PAKe7

این خیلی مطالب داره.کاربراش زیادن.اما زیاد جالب نیست.
این دوتا هستن و سایت های مثل mybbskin یا ...
من خودم چند ساله mybb کار میکنم.با ویبالتین هم کار کردم
ویبالتین واقعا محشره.vbulletin واقعا رتبه اول رو داره با این همه امکانات.خیلی امکانات داره.نال شده پر باگه و لایسنس هم گرونه.اما واقعا vbulletin توی انجمن ساز ها خیلی معرکست.امکانات خوبی داره.مثل همین سایت وب هاستینگ تالک
اما باگ های ناجوری داره.همه ورژن هاش باگ داره و حتی خرید و فروش هم میشه این باگ ها
mybb بعد از ویبالتین هستش به نظر من.اما با کمی دستکاری,mybb رو میتونی با قابلیت خیلی خوب بکنی.امنیتش هم خیلی بهتر از ویبالتین هستش.اما اینم باگ اره
در مورد ضعف ها,مای بی بی باید وارد باشی که بتونی روش کار کنی و بتونی خیلی تغییرات بدی
وگرنه اگه فقط نصب کنی و اصلا با php یا فقط با پلاگین کار کنی,اصلا به درد نمیخوره.باید یکم حرفه ای تر روش کار کنی تا بشه یک سیستم خوب.اما بازم به قابلیت های ویبالتین نمیرسه.اما بازم خوبه.
سیستم های دیگم هست.
اما من نظر شخصیمو گفتم
اول ویبالتین بعد mybb
اگرم کمکی برای mybb خواستی در خدمتم.
ممنون توضیحاتتون در مورد مای بی بی مفید بود
اگر بخوام تمام پلاگین ها و خود اسکریپت رو از سایت اصلی بگیرم مشکلی بابت فارسی شدن سیستم بوجود نمیاد؟
پی اچ پی تا حد نسبتا مناسبی بلدم میتونم یسری تغییرات بدم اما حرفه ای نیستم