-
January 24th, 2016, 10:03
مشکل در نصب MYsqli
دوستان من یه مشکلی دارم یه وی بی اس دارم که روش whmزدم ولی سایتم بالا نمیاد همش خطا
طبق تحقیقاتی که کردم mysqliرو سرور من نصب نیست و تنظیماتش بر میگرده به Apacheممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند اپاچی رو چطوری تنظیم کنم مای اسکیوال فعال بشه و این خطا رفع بشه
Fatal error: Class 'mysqli' not found in /home/xxx/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 7
-
-
January 24th, 2016 10:03
# ADS
-
January 24th, 2016, 10:20
عضو دائم
پاسخ : مشکل در نصب MYsqli
فقط یک سایت بر روی سرور وجود دارد ؟ تمامی سایت های موجود با مشکل مواجه هستند ؟
مشکل شما مربوط به خط هفتم در فایل mysqli.php می باشد که باید به مسیر public_html/system/library/db/ رفته و فایل مورد نظر را چک نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
January 24th, 2016, 10:33

نوشته اصلی توسط
a.e
فقط یک سایت بر روی سرور وجود دارد ؟ تمامی سایت های موجود با مشکل مواجه هستند ؟
مشکل شما مربوط به خط هفتم در فایل mysqli.php می باشد که باید به مسیر public_html/system/library/db/ رفته و فایل مورد نظر را چک نمایید.
================================================== =
دوست عزیز من یه سایت بیشتر روش ندارم اونم اسکریبتش opencart هست برای مصرف شخصی خودم وی بی اس گرفتم میشه لطف کنید تنظیمات Apache بصورت دقیق با عکس برام بزارید چون مثل اینکه مای اسکیول نصب نیست البته من ورد برس و فریر رو راحت رو همین سرور نصب کردم بدون خطا راحت بالا میاد ولی این اوپن کارت گیر داده ..
اینم بگم بکاب مورد نظر رو یه سرور دیگه انداختم راحت و بدون هیچ خطایی بالااومد پس فایل ها بکاب سالمه هر چی هست تو تنظیمات whm من هستش کلافم کرده
ویرایش توسط mehdi741 : January 24th, 2016 در ساعت 10:35
-
-
January 24th, 2016, 10:38
عضو دائم
با توجه به این موضوع که می فرمایید وردپرس را بدون مشکل بر روی این سرور نصب نموده ایید پس مشکل از mysql سرور نمی باشد، آدرس و فایل اشاره شده را چک کرده اید؟
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
January 24th, 2016, 11:30
مشکلم بر طرف شد مشکل تو این بود که بنده my sqliرو تو سرور نصب نکرده بودم که با استفاده از این لینک تیکش رو تو اپاچی زدم و اقدام به نصب کردم و بعد یه ریست اپاجی زدن و راحت سایت بالا اومد
http://blog.haneefputtur.com/2013/09...panel-whm.html
-