از دستگاه های دیگه استفاده کنید اگر مشکل پا بر جا بود مودم رو خاموش و روشن کنید یا دوباره کانفیگ کنید ولی اگر با دستگاه های دیگه اوکی بود مشکلی نداشت نتورک سیستم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ و کانکت بشید
لپ تاپ من روی مودم های دیگه هم همین مشکل رو داره. در خالی که گوشی تلفن بدون قند شکن با همون وای فای وصل میشه
تنظیمات پرو.کسی مرورگر خودتون و چک کنید بدون پرو.کسی نباید چیزی وارد شده باشه
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
سایت های دیگه چطور؟اگر سایت های دیگه هم مشکل داریدبنده هم از مک استفاده میکنم و این مشکل اغلب به خاطر تنظیمات DNS پیش میاد که شما باید دستی تنظیماتتون اعمال کنید
با همه سایت ها مشکل دارهping گوگل رو دیروز بهش دادم و درشت شد. اما باز هم خراب شد و با پینگ کوگل هم دیگه درست نمیشه- - - Updated - - -
از دستگاه های دیگه استفاده کنید اگر مشکل پا بر جا بود مودم رو خاموش و روشن کنید یا دوباره کانفیگ کنید ولی اگر با دستگاه های دیگه اوکی بود مشکلی نداشت نتورک سیستم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ و کانکت بشید
لپ تاپ من روی مودم های دیگه هم همین مشکل رو داره. در خالی که گوشی تلفن بدون قند شکن با همون وای فای وصل میشه
تنظیمات پرو.کسی مرورگر خودتون و چک کنید بدون پرو.کسی نباید چیزی وارد شده باشه
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
سایت های دیگه چطور؟اگر سایت های دیگه هم مشکل داریدبنده هم از مک استفاده میکنم و این مشکل اغلب به خاطر تنظیمات DNS پیش میاد که شما باید دستی تنظیماتتون اعمال کنید
با همه سایت ها مشکل دارهping گوگل رو دیروز بهش دادم و درشت شد. اما باز هم خراب شد و با پینگ کوگل هم دیگه درست نمیشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط javad159 نمایش پست ها
دوست عزیز دکمه ی پنجره که بر روی کیبرد قرار دارد را نگهدارید و حروف R را بفشارید ، پس از باز شدن پنجره مورد نظر عبارت زیر را وارد نمایید و اینتر را بفشارید ببینید وقتی به ف ی ل تر شکن وصل نیستید پینگ دارید یا خیر
ping 8.8.8.8 -t
http://8pic.ir/images/171h6gkqij261tyevadu.png

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط javad159 نمایش پست ها
دوست عزیز دکمه ی پنجره که بر روی کیبرد قرار دارد را نگهدارید و حروف R را بفشارید ، پس از باز شدن پنجره مورد نظر عبارت زیر را وارد نمایید و اینتر را بفشارید ببینید وقتی به ف ی ل تر شکن وصل نیستید پینگ دارید یا خیر
ping 8.8.8.8 -t
http://8pic.ir/images/171h6gkqij261tyevadu.png