-
September 12th, 2010, 02:46
عضو دائم
رتبه دهی توسط گوگل
سلام دوستان عزیزم
1 ماهه دامین دانلود پرشین رو خریدم
و شبانه روز دارم روش کار میکنم تا حالا 350 پستو در سایت موجوده و کلی هم پست در تالار گفتمان
و حدود 1000 بک لینک و 189 صفحه ی ایندکس در گوگل
اما رتبم صفره
بعضی ها میگن گوگل به سایت های ایرانی رتبه نمیده و خیلی حرفهای دیگه میخواستم ببینم آیا این مسئله واقعیته یا شایعست؟
اگه شایعست پس کی رتبه ها بروز میشه
ممنونم
-
-
September 12th, 2010 02:46
# ADS
-
September 12th, 2010, 02:52
عضو دائم
پاسخ : رتبه دهی توسط گوگل
1 ماه خيلي زمان كمي براي كسب رتبه هست
دومين من با پست كم ولي بك لينك بالا تا 3 ماه صفر بود اما يكباره 3 شد و موند....
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2010, 02:56
عضو دائم
ممنونم ازت
دوست من پس میشه گفت قضییه ی تحریم آیپی ایران توسط گوگل شایعست؟
شما این رتبه رو جدیدن گرفتید؟
-
-
September 12th, 2010, 03:07
عضو دائم
شما منبع معتبري داريد كه ميگه آي پي ايران تحريم شده ؟ چون گوگل بيخودي كه نمياد چند ميليون بازديد روزانش رو بريزه دور ... در حال حاضر در بسياري از بخش ها داره زبان فارسي رو گسترش هم ميده تا كاربران فارسي زبون رو جذب كنه و اين شايعات با عملكرد گوگل تداخل دارند !
رتبه هام جديد نبود ولي در آخرين بروز رساني از سمت گوگل يا ثابت ماندند يا افزايش پيدا كردند.
-
-
September 12th, 2010, 03:17
عضو دائم
نه دوست من این خبرو از بچه های دور گرد اینترنت شنیدم
متاسفانه بحث در این رابطه زیاده خیلی ها اعتقاد دارند که تبادل لینک تاثیر چندانی نداره تو رتبه مثلا من وبلاگی رو میشناسم که صفحات ایندکسش بالاست چون مطالبشو فقط خودش مینویسه وبلاگ شعره و مطالبش کپی نیست و در حدود 5 تا بک لینک داره با رتبه ی گوگل 3
بعضی ها میگن تکراری نبودم مطالب .استفاده از کلمات کلیدی و تعداد صفحات ایندکس شده تاثیرش خیلی بیشتر از تبادل لینکه
واقعا گیر کردم من از جایی کپی برداری نمیکنم.گرچه سایت دانلود هستو من که خودم نمیتونم نرم افزار بسازم اما متن مربوط به نرم افزار هارو خودم مینویسم یعنی متن رو از جایی کپی نمیکنم ولی خب این نرم افزار ها ممکنه جاهای دیگه هم واسه دانلود گذاشته شده باشن
بعضی هام میگن سیستم مدیریت محتوای سایت میتونه تاثیر داشته باشه
با ورد پرس زیاد حال نمیکنم .الان مدتیه با نیوک کار میکنم ازش راضی هستم اما احساس میکنم سئوش ضعیفخ نظر شما چیه؟
ببخشید فکر کنم کلی سوال پرسیدم بیشتر دوست داشتم بحثو باز کنم تا دوستان نظر بدن تا به درد خیلی ها بخوره
چون هنوز کسی نمیدونه رتبه دهی گوگل چه طوریه و فکرم نکنم کسی بتونه بفهمه اما میشه با تبادل نظر به جایی رسید
-
-
September 12th, 2010, 04:09
عضو دائم
ببينيد گوگل يك موتور جستجو با يك الگوريتم هوشمند هست.الگوريتمي كه چند ميليارد دلار ارزش داره ! گوگل در رتبه بندي سايت ها عوامل متعددي رو در نظر ميگيره
- تعداد لينك ها داده شده با سايت شما
- تعداد لينك هايي كه از سايت شما به سايت هاي ديگه داده شد - در اين مورد بهتره به سايت هاي غير مرتبط لينك نديد و حدالمكان خصوصيت لينك no follow باشه
- كلملات كليدي و توضيحات و عنوان سايت و ارتباط اين سه با هم ،يعن كلمات كليدي كلمات برجسته متون سايت شما باشند نه پراكنده و الكي
- تعداد مطالب سايت و ...
مواردي مثل صفحات كپي و ... رتبه منفي دارند.
سايتتون رو در گوگل وبمستر ثبت و وريفاي كنيد.نقشه سايتتون رو هم همونجا ثبت كنيد.
صفحات و لينك هاي broken رو پيدا و درست كنيد ،خود گوگل وبمستر بعد از وريفاي شدن سايت شما خلاصه آمار جالبي از كلملت كليدي و جستجو ها و يك سري نمودار از سايت شما بهتون ميده كه ميتونه كمكتون كنه
سي ام سي خيلي مهم نيست ولي مهم اينه كه از لحاظ سئو روش كار بشه
موارد بسيار زيادي در اين مورد هست ،كتاب هاي الكترونيك زيادي هست كه در صفحات زيادي به تفصيل در مورد اين موارد صحبت كرده اند و من فقط به برخي نكات و تيتر وار اشاره كردم.
در كل نگراني شما بي مورد هست ... يك ماه براي رنك گرفتن زود هست ... بررسي كنيد ببينيد بروز رساني بعدي گوگل كي هست و ممكن هست در بروز رساني بعدي رنك ها رنكتون ارتقا پيدا كنه
-
-
September 12th, 2010, 04:57
عضو دائم
نقشه ی سایت رو چه جوری ثبت کنم؟
---------- Post added at 04:57 AM ---------- Previous post was at 04:50 AM ----------
چون وقتی لینک نقشه ی سایت رو میدم گوگل ارور میده که حتما یو آر ال رو وارد کن
-
-
September 12th, 2010, 12:24
رتبه دهی گوگل به همه سایتها یکسان است البته برای کسب رتبه بالا باید موارد سیئو در سایت رعایت شده باشد در سایتهای با رنگ بالا تبلیغات دائم متنی بزارید و موارد دیگر تا گوگل متوجه حظور فعال شما بشه
-
-
September 12th, 2010, 14:49
عضو انجمن
شما باید عوامل زیادی را رعایت کنید.ولی اگر یک سایت با رنک 6 یا 7 به شما لینک بده مطمئن باشید که رنک شما تا 3 به راحتی افزایش پیدا می کنه.
ویرایش توسط kingoftehran : September 12th, 2010 در ساعت 14:54
-
-
September 12th, 2010, 15:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
نقشه ی سایت رو چه جوری ثبت کنم؟
---------- Post added at 04:57 AM ---------- Previous post was at 04:50 AM ----------
چون وقتی لینک نقشه ی سایت رو میدم گوگل ارور میده که حتما یو آر ال رو وارد کن
لينك نقشه سايتت رو بده چك كنم ، خطاي گوگل رو دقيقا كپي كن ببينيم چي ميگه.
-