-
January 20th, 2016, 21:02
عضو جدید
-
-
January 20th, 2016 21:02
# ADS
-
January 20th, 2016, 21:07
پاسخ : قالب اختصاصی یا آماده؟
-
-
January 21st, 2016, 13:30
عضو جدید
-
-
January 21st, 2016, 13:31
عضو جدید
بستگی به تلاش و سرمایه خودتون داره که بتونید چقدر آپدیت باشید و چقدر برای تبلیغات هزینه کنید ...
-
-
January 21st, 2016, 13:56
عضو جدید
ممنونم از همه. با این توصیه های دوستان پس فکر کنم مجاز کار کنم بهتر باشه
بله با چندتاشون آشنا هستم که با سئوی خوب و قدمت 4 ساله و آپدیت بودن توی صفحه اول گوگل هستن! بازم یک سوال جدا از موضوع! من یک دامنه خوب, رند و زیبا دارم. فقط یکم شبیه یکی از سایت های معروف ایران هست که بازدید زیادی داره.
با این فرق که آخر دامین من 98 داره و مال اون از - استفاده کرده و 98 هم نداره. اینجوری شروع کنم آیا من ضرر میکنم یا برعکس به نفع منه؟ البته قصد ندارم خودمو بچسبونم به اون سایت و اینجوری بالا بیام.
-
-
January 21st, 2016, 14:52
عضو جدید
دامینی که دارم دقیقا در راستای کارم هست. البته موردی سراغ دارم که اسم سایت سرچ میشه؛ یه سایت دیگه مورد اول بالا میاد! خلاصه ترسیدم به ضررم باشه وگرنه دامین خوبی هست. پس به این نتیجه رسیدیم که مجاز کار بشه
فقط برای سئوی قالب؛ از همون ابتدای کار بدیم دست سئو کار بهتره؟
-
-
January 21st, 2016, 15:09
عضو جدید
سئو قالب که اکثر قالب ها سئو خوبی هم دارن اگه منظورتون سئو سایت هست اگه از نظر مالی مشکلی ندارید با یک سئوکار حرفه ای همکاری کنید
-
-
January 21st, 2016, 15:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omid_dragon
دامینی که دارم دقیقا در راستای کارم هست. البته موردی سراغ دارم که اسم سایت سرچ میشه؛ یه سایت دیگه مورد اول بالا میاد! خلاصه ترسیدم به ضررم باشه وگرنه دامین خوبی هست. پس به این نتیجه رسیدیم که مجاز کار بشه

فقط برای سئوی قالب؛ از همون ابتدای کار بدیم دست سئو کار بهتره؟
درود
بهتره از همون دامین مجاز و در راستای کار خودتون استفاده کنید چون سیستم ***ینگ ایران سیاست مشخصی نداره و هر لحظه ممکنه بدتر هم بشه و احتمالا رو سئوی سایت هم تاثیر بد بذاره.
در مورد سئو قالب اگه قالبتون تجاری باشه معمولا قالبهای تجاری سئوی بهتری از رایگان دارن پس اگه قراره از سئوکار استفاده کنید بهتره سئوکار مورد نظر آشنایی کامل با اسکریپت مورد نظرتون داشته باشه .
موفق باشی
-
-
January 21st, 2016, 15:48
عضو جدید
ممنونم. بله قالب در تم فارست 60 دلار هست و خیلی حرفه ای به نظر میرسه. سئو فکر نکنم کمتر از 500 تومن باشه. تشکر از راهنمایی شما.
-
-
March 5th, 2016, 12:49
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بپرسم که چطور میتوانم قالب سایت زیر را ریسپانسیو کنم؟؟؟
تور استانبول
-