من با هر دوی این کنترل پانلها کار کردم و هر کدام مزایا و معایب خودشو داره. به نظر من تنها ضعف اصلی سی پانل استفاده بیش از حد از منابع سیستم و به ویژه رم هستش که اونم بی دلیل نیست و به خاطر استفاده از پلاگینها و نرم افزارهای جانبی قوی تر مثل DNS و ... که برای کم کردن مقدار استفاده از رم در سی پانل قابل تنظیم است و در بقیه موارد مثل راحتی و در دسترس بودن همه موارد و گزینه ها، رابط کاربری User Friendly و عالی سی پانل واقعاً از دایرکت ادمین سرتره و هاستینگهای درجه 1 دنیا هم از پانل استفاده می کنند و همه دوستان به خوبی این نکته رو می دونن، پانل جدید ویندوزی Enkompass هم که برای ویندوز طراحی شده به خوبی گویای این مطلب هستش. اما دایرکت ادمین به علت داشتن قیمت بسیار پایین و لیسانس LifeTime ارزان قیمت ، استفاده کم از منابع سیستم از جمله مواردی هست که به صورت پیش فرض در دایرکت ادمین وجود داره. مهمترین ضعف این پانل به نظر من گیج کننده بودن پانلش هستش و این مشکل هم با یک تم مناسب قابل حل هستش. در هر صورت اگر به دنبال یک پانل کامل و حرفه ای و فابل انعصاف هستین سی پانل و اگر به دنبال یک پانل خوب و در سطح متوسط به بالا با استفاده کم از منابع هستین دایرکت ادمینو توصیه می کنم.