نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
سلام

بله وقتی پاسخ ندهید حرف شما صحیح هست و وقتی پاسخ بدهید ؟!!!!

طبق همین پست مجدد شما میگوید خط به خط بله و ما منظوز همین معنی یعنی درست بودن صحبت من رو میده و منظور نبوده اما بعد از اون

IMG.jpg

شما این مورد خودتون مجدد برسی کنید که

"" در پاسخ به پیام من دادید در ادامه توضیح داده میشود ""

در تمام مجازی ساز ها امکان اورسل میباشد (صحبت شما یعنی صحبت من (علم من)غلط)

اعلام کردید اشتباه هست و این مورد با توجیه به
1- رزومه
2- نداشتن اعتقاد
3- داشتن سخت افزار خوب

توجیه میکنید

درصورتی که ما و خیلی از افراد همین سخت افزار دارند یا شاید بهتر و این مهم نیست با توجه به سوال کاربر و پاسخ من

در صورتی که سوال کاربر این بوده

منظور نرم افزار بوده ... ؟!!!اگر برسی کنید

و در مورد این مورد

گویا شما

طبق معنی فقط همین خط

باز طبق حرف شما

این کارو شما کردید چون پاسخ سوال کاربر ابتدا من دادم

امیدوارم مدیران عزیز پست بخوانند (به تریب) و نسبت به پست بنده اگر توهینی کردم اقدام کنن و هر کس اقدام به سفسطه ... و تهمت به نداشتن علم کرده ... اقدامات لازم بکنند

با توجه به این که شما پاسخ دادید و مجدد میگید عمل بنده را کاملا
غلط
نام بردید ، درصورتی که در مورد علم شما در پست اول هیچ صحبتی از کمبود ها نشده است و فقط قصد کمک به کاربر بوده

موفق باشید و کمی خوشبین نسبت به همکار خود ، نه اینکه همه را به چشم رقیب ببینید
آقای حسینی بهتر است با جملات بازی نکنید عنوان تاپیک به نام آلما هاست بوده آیا عنوان را خوانده اید ؟
یک بار دیگر عنوان را بخوانید - هر کاربری که زیر این پست صحبت یا نظری بدهد قاعدتا در رابطه با عنوان پست است نه اینکه مطلبی را عنوان کند که ارتباطی با پست نداشته
شما زیر جواب کاربری که گفته آلما هاست نیازی به اورسل ندارد مطالبی عنوان کردید که با توجه به عنوان تاپیک و پاسخ نفر قبل شما جهت دار به نظر میرسد حال اگر میفرمایید منظور شما این نبوده مشکلی نیست میپذیریم و صرفا یک اشتباه کلامی و نوشتاری میپنداریم
در رابطه با اورسل هم بنده گفته ام اگر عزیزی فکر میکند آلما اورسل میکند کاملا غلط است - حال اگر شما فکر میکنید آلما میکند پس غلط و اشتباه فکر میکنید بنا به دلایلی که گفتم اگر فکر میکنید که اینطور نیست پس جای بحث نیست
بابت جمله عدم علم و تجربه هم که فرمودید بنده توجیهی برای این جمله شما ندارم و باز آن را میگذارم پای برداشت اشتباه و سو تفاهم
ما نصبت به تمامی همکاران خوشبینیم و مخصوصا شخص شما و تا به حال اگر خلاف این مورد عمل شده خوشحال میشویم طی یک تماس تلفنی با ما مطرح کنید - البته فکر میکنم خود شما بیشترین گواه را میتوانید بدهید در زمینه فعالیت مشترکی در یک دیتا سنتر داشتیم چه خدمات و منافعی برای همکارانمان در این زمینه فراهم کردیم
شما هم موفق وباشید