دوستان من یه چیز رو بگم
من زیاد در زمینه سرور وارد نیستم ، و اینکه با چه مجازی سازی ، مجازی میشه
ولی در کل
وقتی میگن cpu 2 هستس ، یعنی 2 تا هسته داره ، و هر هسته ای میتونه 2 گیگاهرتز سرعت داشته باشه، پس یعنی هر هسته واسه خودش جداگانه کار میکنه
حالا ما وقتی میایم با vmware مجازی میکنیم ، بهمون میگه شما 4 تا هسته داری ، چند هستش بره واسه این سیستم عامل ، میگیم 2 هسته
خب تا اینجا مجازی سازی کردیم
حالا
وقتی نرم افزار مجازی سازی ران شده باشه ، طبق قانون پردازنده و چند نخی بودن ، شما وقتی پردازنده رو بررسی کنید ، پردازنده به شما میگه من 4 هسته دارم ولی 2 هسته رو یکی دیگه برداشته ، نمیتونم دیگه به شما ارائه بدم
خب حالا شما بیاین اون 2 هسته رو به 100% برسونین، هیچ آسیبی یا کندی در سرور رخ نمیده چرا؟
چون مالکیت 2 هسته رو گرفتین ، و شما چه اون 2 هسته رو به 100% برسونید چه به 1% ، پردازنده کلی میگه من 2 هسته ام رو کامل یکی دیگه در اختیار داره و کسان دیگه حق ندارن استفاده کنن
به عبارتی دیگه ، اگر شما task manager توی ویندوز بگیرید ، میگه 50% سیپو گرفته شده ، این 50% درصد منظورش این نیست که شاید بشه 49 % شاید بشه 30% منظورش اینه 2 هسته رو یکی دیگه گرفته و اون چه استفاده کنه چه نکنه ، چه 100% کنه چه نکنه شما از 50% به بالا حق استفاده دارین
به این عمل میگن چند پردازندگی با چند نخی یا mutitasking
خب تا اینجا پس یعنی اگر میزنه 2 هسته ، یعنی به شما 2 هسته داده ، و دیگه حق نداره بگه اون 2 هسته زیاد مصرف نکن ، مثل یه آپرتام 8 واحدی ، که شما 2 واحدش رو اجاره کردین، پس دیگه حالا چه از اون 2 واحد استفاده کنین چه نکنین ، شما باید پول 2 واحدی رو که گرفتین بدین و اون 2 واحد دربست در اخیتار شماست
---------
ولی بعضی سایت ها هستن میان میگن پردازنده اشتراکی ، دیگه نمیگن ما به شما 2 هسته میدیم، در این صورت اره ، اگر زیاد مصرف کنی باید پول بیشتری بدی و بهت هشدار هم میدن
---------
حرف شما کاملا درسته و اون شخص باید به شما 2 هسته میداد ، و 100% هم بچسبونی نباید بگن ، چرا چسبونید، چون شما چه مصرف کنی چه مصرف نکنی ، سرعت به بقیه پردازنده ها اشافه یا کمتر نمیشه
ولی خب
به این معنی هم نیست که شما اگر تا آخر 100% مصرف کنی سرور همینجوری سر جا خودش بمونه و آخ نگه
به هرمیزان که شما مصرف کنی به همان میزان هارد بیشتر کار میکنه
چیزی که باعث کندی توی سخت افزار میشه هارد هست ، که نمیتونه چند نخی اجرا بشه
پس ممکن هست بگه پردازنده زیاد مصرف نکن چون باعث کندی هارد میشه(این حرف کاملا درسته)
ولی بیاد بگه شما حق نداری از 2 هستت زیاد مصرف کنی (کاملا اشتباه هست) مگر اینکه ما رو روشن کنه بگه اره مصرف بالای پردازنده باعث کندی هارد میشه
شما واسه اینکه جلوی کندی سرور بگیرید باید رم اضافه میکرد نه اینکه پردازنده اضافه کنه
رم ، اضافه میکرد ، باعث میشد هارد کمتر کار کنه -------->> پردازنده زود تر کارش تموم شه --------->> کارایی سرور بالا بره