نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با این سیستم موافقید و از آن حمایت میکنید؟

رأی دهندگان
46. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

42 91.30%
  • خیر

4 8.70%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: توسعه سیستم مدیریت هاستینگ ایرانی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض پاسخ : توسعه سیستم مدیریت هاستینگ ایرانی

درود بر شما، جناب شیلخه عزیز ؛

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    پس همینهایی که الان یحتمل به شدت شما را مورد حمایت قرار میدهند در اخر حتی حاضر نخواهند بود سیستم شما را تست کنند و یا به نصف قیمت whmcs بخرند .
    این بخش از فرمایش حضرت عالی رو باید با الماس خالص نوشت!

متاستفانه حجم وسیعی از تقاضا، یا به محصول ایرانی اعتماد نخواهند داشت، یا ترجیح میدهند که اگر قراره پولی بدن، به سرویس ها و محصولات غیر ایرانی بدن!!
    البته، تا حدود بسیار بسیار زیادی هم حق با بازار و تقاضاست، در حالتی که در قبال پشتیبانی و مسائل آتی اشک هر دو طرف درمیاد!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    استفاده از وردپرس رو تقریبا بیخیال بشید ، دیتابیس وردپرس به حد کافی افتضاح طراحی شده !!!
    فرمایش شما کاملا مستند و متین، اما پیشنهاد وردپرس بیشتر به دلیل موضوع بند قبل، بیان شد!

بحث دلسردی نیست، اما بدون شک در وضعیت فعلی، هیچ محصولی منتشر نخواهد شد که توانایی بروزرسانی و توسعه نرم افزاری whmcs رو داشته باشه.
    بهترین حالت، تیمی چند نفره خواهند بود که توانایی پشتیبانی و رفع نیاز چند مشتری محدود دارند، درآمد ها به حدی نخواهد بود که امکان توسعه تیم، استخدام واحد پشتیبانی فنی و.... فراهم باشه
    لذا عملیات آپدیت ها و توسعه نرم افزاری، سطح استفاده کاربران و گزارشات دریافتی از باگ ها و ... بسیار کند و آهسته خواهد بود

در نهایت، وسعت پروژه قابل پیش بینی است!! :|

لذا شاید، پیشنهاد وردپرس یا فریمورک های آماده، برای چنین سطحی از استقبال مناسب تر باشد. مدت زمانی که برای نوشتن سیستم از پایه نیاز است و در مقابل قرار باشد چند کاربر محدود اقدام به حمایت و خرید کنند خیلی توجیه اقتصادی برای صرف زمان ندارد!!!!

==========================

کاربر گرانقدر، eYounes؛

نقل قول نوشته اصلی توسط eYounes نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز که بنده را آماتور حساب کردید
    ...تعصب...
    بنده ادعایی بر حرفه ای بودن یا نبودن نکرد م
    بهتر بود از ادبیات بهتری استفاده کنیم باز هم عرض می کنم رفیق : در تجارت تعصب معنا ندارد .
    دوست عزیز حرفه ای من، بنده به عنوان یک وب مستر آماتور اگه قرار بود سیستمی رو پیشنهاد بدم...
    دوست عزیز و حرفه ای...
    بنده عذر خواهی می کنم، نگارش متن قبلی من به نحوی ناشایست بوده که در جواب با این چنین کلماتی مواجه شدم.
    امیدوارم، پوزش بنده رو پذیرا باشید.

ضمن بحث های تکمیلی، در چند بند قبلی، توضیحات بیشتری در مورد پیشنهاد استفاده از وردپرس بیان شد.

به هر شکل، وردپرس، دروپال و حتی whmcs و... فقط چند خط دستورات و برنامه نوشته شده حاصل دست انسان است! نه بیشتر، امیدوارم باعث رنجش خاطر شما نشده باشم، چرا که تنها به جهت تبادل پیشنهادات، اطلاعات و گفتگویی دوستانه در انجمن فعالیت داریم، نه به رخ کشیدن صفاتی مثل؛ حرفه ای، آماتور، تعصب!!!

2. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)