-
January 15th, 2016, 23:23
عضو دائم
پاسخ : تحریم whmcs
کلا یکسری تحریم ها برخلاف ادعاهای دولت امریکا فقط به مردم و جوانان ایران ضربه میزنه! مگه whmcs استفاده در جنگ و انرژی هسته ای و سپاه و تروریسم و .... داره که تحریم میشیم از استفاده اش!؟ همینطور حتی cpanel هم تحریم کاملا بی معنی هست! یا حتی theme forest هم پیاله هاش!
- - - Updated - - -
ترمینیت کردن لایسنس دائمی فروخته شده مثل این میمونه که الان امریکا بیاد هرچی شورولت و بیوک و ... از قبل در ایران هست جمع کنه ببره!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2016 23:23
# ADS
-
January 15th, 2016, 23:25
عضو دائم
من آخرش نفهمیدم ؛ پوله لایسنسای لایف چی میشه ؟ :|
-
-
January 15th, 2016, 23:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خیلی تو فکرش نرو من میگم back میدن یا اوکی میشه مثل قبل
-
-
January 15th, 2016, 23:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
احتمالا پر شه ... ولی چون لایف تایم هست باید یه طوری بکنن ... حداقل 50% رو بک بزنن ... ولی فکر نکم ... شاید هم سه چهار روز دیگه ایمیل بدن که مجدد رفع تحریم شد!
حالا این دایرکت ادمین هم تنها مونده فردا هم اون ایمیل میده که... دیگه کلا راحت بشیم ...
همه شون دارن یکی یکی ملیت به امریکـایی تغییر میدن ... یکی نیست خورده پولاشون بده این دیتاسنترها و شرکت های مورد نیاز هاستینگ رو بخره و اونوقت که ما ایمیل بدیم به اونوریا که به خاطر تحریم به خارج از ایران لایسنس نمیدیم و لایسنس هاتون دیروز حذف شده !!!
لطفا از طریق نماد پیگیر باشید!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
c4rd3r
we must abide by the current sanctions as they are today.
بله که شما باید رعایت کنید کاملا حرف حق میزنید ... فقط نمیدونم چرا یه تاخیر کوچولو از 2012 تا 2016 ایجاد شده این وسط ..?!؟..
ویرایش توسط kool : January 15th, 2016 در ساعت 23:58
-
-
January 15th, 2016, 23:53
عضو انجمن
جوش نزنید ، حرصم نخورید آقایون . هیچکاری نمی تونید کنید . علنی دارن می گن نمی خوایم سر به تنتون باشه ( پولای خوذمونو با منت و بتن ریختن توی نیروگاه گفتن که بهمون می دن بعد یه احمقی می خواد برای اینکار جشن راه بندازه - برن گمشن - ادب رو در برابر انسان باید رعایت کرد نه گرگ خونخوار که علنی اینهمه آدم می کشه ، تروریست پرورش می ده ، از عربستان حمایت می کنه ، بعد میاد به ما گیر می ده)
من که برنامه خوذمو شروع کردم برای نوشتن بیلینگ سیستم و کانفیک سایت حالا هر چی می خواد طول بکشه .
-
تعداد تشکر ها از alimosavi به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2016, 23:55
عضو انجمن
اینم پاسخشون به من
Hello Hossein.
Thank you for your email. I understand your concern about our termination of your license. After a thorough analysis, we determined that because certain elements of WHMCS business are provided from the United States, we were prohibited under U.S. law from licensing WHMCS to businesses and individuals in Iran. While WHMCS is chartered in the U.K., we believe that broad U.S. export laws apply to our products because of our operations there. I apologize for any hardship this created for your business, and am here to answer any additional questions you have.
Regrettably, as your license is more than 60 days old, we are not able to provide a refund. And we apologize for any inconvenience this may cause.
Kind regards,
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
January 15th, 2016, 23:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
speednet
اینم پاسخشون به من
Hello Hossein.
Thank you for your email. I understand your concern about our termination of your license. After a thorough analysis, we determined that because certain elements of WHMCS business are provided from the United States, we were prohibited under U.S. law from licensing WHMCS to businesses and individuals in Iran. While WHMCS is chartered in the U.K., we believe that broad U.S. export laws apply to our products because of our operations there. I apologize for any hardship this created for your business, and am here to answer any additional questions you have.
Regrettably, as your license is more than 60 days old, we are not able to provide a refund. And we apologize for any inconvenience this may cause.
Kind regards,
د-ز-د-ی به روش شیک و مجلسی یعنی همین
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2016, 00:47
مدیر ارشد
سلام
متاسفانه دوستان تاپیک را منحرف می کنند. کاش زمانی که یک بحث جدی ایجاد می شود کمی رعایت کنیم و به دید مزاح و خنده به هر رحث جدی نگاه نکنیم.
اگر دوست عزیزی به نتایج یا اخبار جدیدی در این زمینه دسترسی داشتند لطفا از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید تا جهت اطلاع رسانی در تاپیک قرار داده شود.
بنده فکر می کنم چند روزی باید صبر داشته باشید تا تکلیف نهایی تحریم ها مشخص شود و سپس با این شرکت مکاتبه داشته باشید تا مجددا مشخص شود پاسخ بعد از رفع تحریم ها چیست؟ در حال حاضر با منطق "قوانین فعلی" پاسخ می دهند. باید دید بعد از روشن شدن وضعیت تجریم ها و رفع احتمالی چه منطقی دارند؟
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2016, 11:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
هیچی همون قضیه که سی پنل در اورد اینم در میاره
من خودم دوتا لایسنس لایف تایم دارم ولی هیچ ایمیل در این مورد از سمت whmcs نکردم کشور رو به غیر از ایران موقع ثبت نام زده بودم ولی سروری که whmcs نصب شده و تمام ایپی هایی که وارد میشدم ایران هست بازم ما رو خطری تهدید میکنه
-
-
January 16th, 2016, 11:59
پاسخ : تحریم جدید whmcs برای کاربران ایران
دوستان به جای اظهار نظرهای سیاسی و احساسی و غیر فنی اگر پیشنهادی کاربردی برای جایگزین کردن whmcs دارن ارائه بدن فکر کنم خیلی مفیدتر باشه.
ما تعداد بسیار بالایی کاربر داریم و باید خیلی زود راهکاری برای مدیریت کردنشون پیدا کنیم اگر کسی پیشنهادی (فنی) در این رابطه دراه بسیار ممنون میشم ارائه بده. فرصت بسیار کمی برای این جایگزینی وجود داره
-