ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
عزیز دلم
کمادو نهایت اس اس ال دومین ولید میده نهایتش در هر لایسنس بخواد بخوره 10 دلارولی اینجا کلی ادم لایسنس لایف تایم دارن اینا حتی عذر خواهی نکردن به قول دوستمون میلشون واقعا مسخره بود اینجا کلی پول میخورن بعدش اونا امریکایی هستن و اینا انگلیسی موقع دبیرستان یه معلم داشتم اصلا ازش خوشم نمیومد الان ببینمش صورتمو میکنم اون ور اما یه حرف قشنگی که داشت انگلستان رو همیشه انگل استان میخواند و واقعا هم اینطوره عین انگل میمونن
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
یه کاری کنیم
یه زنگ به کشور های فقر زده هم بزنیم ببینیم اونا چیزی ندارن که در موردش مارو تحریم کنند
این دیگه چه مسخره بازی هستش
لایسنس لایف تایم ما رو هواس
ما روی یکی از دامین ها whmcs نال شده نصب داریم + کانفیگ امنیتی و ... که 4 سال داریم باهاش کار میکنیم و هیچ مشکلی نداشتیم تا الان خدا رو شکر .
برای نماینده ها هم از همین نسخه استفاده میکنیم و براشون نصب میکنیم .
الان دارم یه تغییرات تو دیتابیس میدم که اگه مشکل حل نشد بذارم اینجا دوستان استفاده کنن تا ببینیم چیکار باید بکنیم .
هاست لینوکس حرفه ای | هاست لینوکس معمولی و ارزان
درگاه پرداخت اینترنتی دایرکت پی | DirectPay.iR
شرکت مازند میزبان خزر - ثبت 2752
01135289038
سلام
والا دیگه خسته شدم از دست این شرکت های خارجی
توی شرکت قبلیم که بودم سی پنل مشکل ساز شد - دیتاسنتر آمریکایی یه دفعه ای سرورمونو خورد! - او وی اچ یه دفعه ای سرورمونو خورد - پی پال یهویی اکانتمونو خورد - حالا هم که این سیستم مدیریت هاستینگ !
من که از اول فعالیتم whmcs نال نصب کردم خیلی هم عالی هست نسخه آقا یاسین سنجری هست ولی خداوکیلی خیلی دارن اذیت میکنن
والا برنامه نویسای ایرانی یه کاری بکنید!
خداشاهده اگه برنامه نویس بودم دست به کار میشدم - برای دراومدن پول سرورش هم لایسنس دار میکردم ماهی 10 تومن میدادم که همه حالشو ببرن منم یه چیزی گیرم بیاد
والا هرچی داریم به برداشتن تحریما نزدیک تر میشیم بیشتر داریم تحریم میشیم
البته یه سری مشکلات هم تقصیر نبودن مرجه توی فضای مجازی هست که پیگیر چنین مشکلاتی باشه
آقا یاسین خبر دادن اطلاع بدید . چون ما میخواستیم نسخه لایسنس دارشو بگیریم این صفحه رو که خوندیم یکمی ...!
بروزباشید
فقط میتونم بگم من جای شما باشم روزی اگر خدای نکرده لایسنس های شما ها را بستند باید دست در دست هم دهید سایت این سازنده اسکریپت را یک حالی به نام Hacked By کنید = کیش و مات .خلاصه 1 کاری کرده باشیدبعد هم عملیات Down by ... time outed انجام بشه دیگه میدونید منظورم چیه 1 لایه 3 /4 حدود 20 30 گیگابیتی یا غیره . البته فعلا جوگیر نشید الان زوده بزارید طرف مهره خود را حرکت بده بعد ایرانی ها عکس العمل . بقل نقی معمولی شون شب بخــــــــــیر
![]()
ویرایش توسط w.h.t : January 15th, 2016 در ساعت 22:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)