یک تاپیک در wht.com بزنید بیان جواب بدن ببینیم چی میگن
لایسنسهای دائمی و....
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
من امروز داشتم با پنلم کار میکردم که دیدیم خطا لایسنس داد ما دیگه پوستمون کلفت شده به این چیزها فقط اون بنده خدا هایی که این همه پول لایسنس دادن به شرکت *** whms انشالا خرج دوا درمونشون بشه من ادم سراغ دارم که پول سنگین میلونی برای همین لایسنس ها و لایف تایم بقول خودشون پرداخته که وام گرفته بوده بنده خدا از شکم زن بچه اش گرفته پول سنگین ریخته تو حلقوم این کثافت ها که یه قرون دو هزار در بیاره شکم خودش زن بچه اش سیر کنه واقعا ما چه گناهی کردیم که کل دنیا ازمون تنفر دارن
بنده حدس میزنم whmنال یک سری مشکلاتی داشته باشه
لایسنس لایف تایم + لایسنس لایف تایم جهت نسخه اندروید داریم ولی هنوز ایمیلی نرسیده احتمالا اول اینها که لایسسن داشتن و دامین ای ار بوده شناسایی شدن و براشون ایمیل رسیده
تا این لحضه ایمیلی نرسیده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
خخخ چه خنده دار !
همه میگند برنامه نویس های کشور فلان بسار !
اولا برنامه نویس اگر برنامه نویس باشه 100 درصد یه جایی استخدامه داره کار میکنه و وقت نداره یا اینکه آقای خودشه که بازم وقت نداره !
دوما اگر خارج ازین باشه مطمئنا دست و پا شکسته بلده که اونم واسه انجام پروژه سنگین جوابگو نیست !
سوما به قول دوستان زندگی خرج داره باید یه نفر بیاد یه پروژه سفارش بده بنویسن براش یه تیم بعد لایسنس کنه بفروشه :: تنها راه اینه !
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)