نقل قول نوشته اصلی توسط 007 نمایش پست ها
س می بایست بک اپ تهیه می کردین و اینکارو انجام ندادین و واقعا فروشنده مقصر نیست.
درتمامی هاستینگ ها هم به همین شکل رفتار می شود.درصورتی بتونین از فروشنده دسترسی به سرور بگیرین میشه با نرم افزارhttp://www.diskinternals.com/vmware-recovery/
نسخه ی پولیش براتون اگر بشه بازیابی کرد اطلاعات رو(رایگان) که لازم است فروشنده با ما هماهنگ شود برای اینکار.
ارادت
سپاس از شما
دوست عزیز بنده قبل از خرید سرور مجازی در مورد بک اپ باهاشون توافق کرده بودم در ابتدا یه سرویس بک اپ بهم دادن که بعد به صورت اتوماتیک بک اپ میگرفت تا یه مدت بدون اینکه اطلاع بدن این هاست رو حذف کرده بودن و طبق مکاتبه ای که باهاشون داشتم هر بار میگفتن به زودی سرویس بک اپ میدیم حتی من خواستم از جای دیگه بگیرم که گفتن نیازی نیست و مشکلی پیش نمیاد
البته مقصر اصلی هم منم که به این مدل ادمای بی وجدان که فقط به فکر جیب خودشونن و اهمیتی و تعهدی به کارشون و مشتری نمیدن اعتماد کردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
سلام
اون مورد هاست بکاپ رو دقیق توضیح ندادید. قرار بوده اونا براتون بکاپ بگیرن ؟ یا فضای بکاپ مجزا بدن و خودتون در زمان های مختلف بکاپ تهیه کنید روی اون فضا ؟

و اینکه بعد از 4 سال شما یک بکاپ تهیه نکردید!!! چهار سل روی همین سرویس دهنده بودید؟

در حالت کلی اگه قرار بر تهیه بکاپ توسط سرویس دهنده نبوده، مشکل از سمت خودتان است! (وظیفه تهیه بکاپ با خود کاربر هست حتی روی هاست اشتراکی... چه برسه به سرور مجازی و اختصاصی)
بنده قبل از خرید سرور مجازی در مورد بک اپ باهاشون توافق کرده بودم در ابتدا یه سرویس بک اپ بهم دادن که بعد به صورت اتوماتیک بک اپ میگرفت تا یه مدت بدون اینکه اطلاع بدن این هاست رو حذف کرده بودن و طبق مکاتبه ای که باهاشون داشتم هر بار میگفتن به زودی سرویس بک اپ میدیم حتی من خواستم از جای دیگه بگیرم که گفتن نیازی نیست و مشکلی پیش نمیاد

قبل از اینا یه سرویس دهنده ی دیگه بود که فکر میکنم تا الان حذف کردن