سلام.

در مورد Uptime شرکت میزبانی هاست ایران، همیشه میتونید واقعت رو از لینک زیر مشاهده کنید:

http://uptime.hostiran.net

در مورد قدرت دیتاسنتر افرانت هم، باید عرض کنم که من شخصاً از 4 سرور متفاوت و از سایت Microsoft با استفاده از Download Manager به صورت *همزمان* فایل های با حجم بالای 2 گیگابایت رو download کردم و روی هر سرور سرعت کمتر از 6.5MB/s نبود و تا 10.2MB/s هم می رسید.

از نظر قدرت و پهنای باند، در مورد دیتاسنتر افرانت بیشتر تحقیق کنید چون مدارکی که من در دست دارم صحبت های شما رو به صورت عملی رد می کنه و از اونجایی که من تنها یک مشتری این دیتاسنتر حساب میشم، فکر نکنم تنها کسی باشم که با این اطمینان در این مورد سخن میگم.

در مورد سوال شما محسن جان، بهترین راه خرید VPS هست که البته در صورت تمایل به خرید از شرکت میزبانی هاست ایران با من تماس بگیر (بعد از 100% شدن تصمیمتون) تا با همکاران صحبت کنم و انشالاه یک سری تخفیف ها بهتون بدند.

درضمن، تنها شرکتی که در ایران هاستینگ cPanel در *داخل* ایران داره، فعلاً هاست ایران هست و افراد دیگه یا از cPanel کرک شده استفاده کردند و یا Theme برنامه cPanel رو روی کنترل پنل سرورشون نصب کردند.

با تشکر.