-
August 22nd, 2010, 01:12
عضو انجمن
پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت
با عرض سلام و خسته نباشید
پیشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس ویندوز
پلان زیر فقط برای مدتی محدود است :
256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
512 مگابایت رم - 25 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 750 گیگابایت = ماهانه فقط 15000 تومان
768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
1024 مگابایت رم - 80 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 1400 گیگابایت = ماهانه فقط 25.000 تومان
این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !
مشخصات سرور اصلی :
- سی پی یو Xeon 8 هسته !
دیتاسنتر NetDirekt
- پورت 1 گیگابیت در ثانیه
- امکان تست قبل از خرید
جهت دریافت تست به ایمیل info@shahreserver.com تماس بگیرید یا با همین نام کاربری پیغام خصوصی بدید
لینک مرتبط : پشتیبانی شهر سرور - اخبار
.در ضمن حداکثر زمان تحویل بعد از واریز وجه 1 ساعت میباشد.
در صورت انلاین بودن بخش فروش "بصورت کاملا انلاین" پس از واریز وجه سرویس خود را دریافت کنید
- امکان راه اندازی شبکه های خصوصی ( V--P=N) کاملا رایگان میباشد
- پشتیبانی و مدیریت سرور کاملا رایگان میباشد.
- تعویض سیستم عامل کاملا رایگان بوده و هیچ محدودیتی در ماه برای تعویض سیستم عامل وجود ندارد. و کاربر هربار درخواست دهد رایگان تعویض خواهد شد.
ویرایش توسط ShahreServer : August 22nd, 2010 در ساعت 01:29
-
تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2010 01:12
# ADS
-
September 10th, 2010, 23:14
عضو جدید
پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت
داد و بیداد نیست فقط تایپ بود و نظر .
میگم که فقط مشکلات واسه شماست. اینجوری که شما میگید سیستم عامل و آی پی و سی پی یو احتمالا تو خواب و بیداری سفارش شما رو گرفتن.
حالا حل شد مشکل؟
منتظر چی هستید که پول رو پس بدید یا سرور رو تحویل بدید؟
ویرایش توسط Dr.SalaR : September 10th, 2010 در ساعت 23:23
Soft98.iR
-
تعداد تشکر ها از Dr.SalaR به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2010, 00:19
اینجا هم ظاهراً یکی از مشتریانتون نمایش مشخصات: ShahreServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران ازشما گله داشته !
و اینکه شهرسرور شما به بنده خیلی در انجمن کمک کردید و کمک هایتان را هیچ وقت فراموش نمی کنم اما این طرز پشتیبانی که میگید داد و بیداد کردید را هم قبول ندارم .
دوستان فنی نظر خودشون رو اعلام کنند اگر ما تند رفتیم منتظر می مونیم .
-
-
September 11th, 2010, 00:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tmfar
اینجا هم ظاهراً یکی از مشتریانتون
نمایش مشخصات: ShahreServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران ازشما گله داشته !
و اینکه شهرسرور شما به بنده خیلی در انجمن کمک کردید و کمک هایتان را هیچ وقت فراموش نمی کنم اما این طرز پشتیبانی که میگید داد و بیداد کردید را هم قبول ندارم .
دوستان فنی نظر خودشون رو اعلام کنند اگر ما تند رفتیم منتظر می مونیم .
مشکلی بود که حل شد . الان ازش سوال کنید ببینید هنوز گله داره ؟!
دوست عزیز ما مشتریانی داریم که 12 روز قبل از پایان سرویس هزینه تمدید را واریز میکنند. امیدوارم وقتی سرور را تحویل گرفتید نظر خودتون هم بگید
اما هرچقدر غرامت ما باید به شما بابت دیر کرد پرداخت کنیم پ.خ کنید. سرور ها هم در حال Setup هستند و تا چند دقیقه دیگر به دست شما خواهد رسید
لطفا ایمیل خود را پ.خ کنید چون نمیدونم شما کدوم مشتری ما هستید
-
-
September 11th, 2010, 01:55
ویرایش توسط tmfar : September 11th, 2010 در ساعت 02:10
-
-
September 11th, 2010, 02:04
با سلام
شرمنده که پست میزنم چون نه خریدارم نه فروشنده.
اینکه باید با آی دی ام دانلود بزنند که شکی درش نیست.
اینم که باید اول تیکت کنند شکی درشنیست.
اماا سرعت دانلود شما هم به خیلی چیزا بستگی داره....
سرعت سرور مقابل
فاصله ی سرور مقابل تا سرور شما
و.... !
به طور کل فکر نمیکنم دوست عزیزمون قصدش خراب کردن چهره و این چیزا باشه. چون سرور یه کمی دور بهش تحویل داده شده کلافه شده. منم خوب این تجربه رو دارم و میدونم چی میکشه ولی شما دیگه بیخیال شین tmfar.
پ ن: یه صحبت کاملا دوستانه بودا! ما رو نکشین وسط که با فلانی همکاری یا به تو چه و این چیزا... مرسی
-
-
September 11th, 2010, 02:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
با سلام
شرمنده که پست میزنم چون نه خریدارم نه فروشنده.
اینکه باید با آی دی ام دانلود بزنند که شکی درش نیست.
اینم که باید اول تیکت کنند شکی درشنیست.
اماا سرعت دانلود شما هم به خیلی چیزا بستگی داره....
سرعت سرور مقابل
فاصله ی سرور مقابل تا سرور شما
و.... !
به طور کل فکر نمیکنم دوست عزیزمون قصدش خراب کردن چهره و این چیزا باشه. چون سرور یه کمی دور بهش تحویل داده شده کلافه شده. منم خوب این تجربه رو دارم و میدونم چی میکشه ولی شما دیگه بیخیال شین tmfar.
پ ن: یه صحبت کاملا دوستانه بودا! ما رو نکشین وسط که با فلانی همکاری یا به تو چه و این چیزا... مرسی

ممنون
اما این دوست عزیز ما نه تیکت زده ما مشکل حل کنیم نه هیچی بعد میخواد رایگان شبکه خصوصی هم راه اندازی کردن رو یادش بدیم !
شکی ندارم ایشون قصد تخریب ما داره ! نه همکاری به همینصورت ما از ایشون درخواست شماره حساب کردیم که هزینه رو واسش برگشت بدیم ! چون اینجور مشتری که اول تاپیک بزنه بعد بیاد تیکت بزنه ما نمی خوایم ! و خدا را شکر هنوز 1 مشتری ناراضی نداریم و انشا الله نخواهیم داشت ! اما با رفتار ایشون هرکس بیاد این تاپیک ببینه فکر میکنه ایا چی شده ! و ما داریم چیکار میکنیم...
ایشون یک تیکت زدن 10 دقیقه بعد دوباره گفتن اصلا پشتیبانی خوبی ندارین !!!! تو 10 دقیقه ما چی باید چک کنیم ؟! نمیدونم والا چی بگم !!
منتظر شما حساب ایشون هستیم که هزینه برگشت بدیم و انشا الله از جایی سرور بگیرن که مشکل شون تو 2 دقیقه حل کنن ! که ایشون راضی باشه + بهشون هم اموزش رایگان مثل راه اندازی شبکه خصوصی و ... هم بدن
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
در ضمن این سرور 300 خوردی پول خورده از بهترین دیتاسنتر دنیا ( SoftLayer ) گرفتیم و حالا یکنفر اینجور رفتار کنه واقعا ادم ناراحت میشه
ما بجای 256 مگ رم به ایشون 384 مگ هم داده بودیم اما ....
-
-
September 11th, 2010, 02:23
اشتباه از ناحیه من بوده و علتش هم دیر تحویل گرفتن سرور بود ، من واقعاً عذرخواهی می کنم از جناب شهرسرور ما باید قبل از اینکه اینجا مطرح کنیم تیکت می زدیم و جواب نگرفتیم اونموقع میومدیم مطرح می کردیم بالاخره از نظر انسانیت کار درستی انجام داده نشد و من عذر خواهی می کنم .
بیشتر یه سوء تفاهم بود از هر دو طرف که حل شد .
ویرایش توسط tmfar : September 11th, 2010 در ساعت 02:30
-
-
September 11th, 2010, 11:51
خوب باز خدا رو شکر که حل شد.
جناب tmfar عزیز شما یه لطفی کن ، چون تاپیک طولانی هست بعضی ها عادت دارند به صورت راندوم 2 3 تا صفحه از تاپیک رو میخونن. اگه یه مشتری جدید بیاد و همینطوری به صورت راندوم 2 3 تا صفحه رو بخونه که یکیش گلایه ی شما باشه مسلما یه کمی دو دل میشه. پیشنهاد میکنم که پست های قبلیتون رو ویرایش کنید چون اینطور افراد همه ی تاپیک رو نمیخونن (خدایی هم حوصله میخواد
)
روز خوش
-
-
September 11th, 2010, 12:11
عضو انجمن
ایشون سرور های خوبی ارائه دادند ( از همه نظر ) ولی یک پیشنهاد دارم به جناب شهر سرور ابتدا سرور رو با دیتا سنتر نهایی کنید و سپس اقدام به فروش کنید تا این مشکلات به وجود نیاد ( دیتا سنتر ها بد قولی زیاد میکنند )
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
September 12th, 2010, 22:08
عضو انجمن
با سلام
شرمنده نتونستم بیام جواب بدم چون سرمون یکم شلوغ شده بود و الان گفتم بیام جواب بدم خدمت دوستان.
مشکلی با ایشان داشتیم که خدا را شکر حل شد و ایشون کاملا از سرویس ما هم راضی هستند.
ایشون سرور های خوبی ارائه دادند ( از همه نظر ) ولی یک پیشنهاد دارم به جناب شهر سرور ابتدا سرور رو با دیتا سنتر نهایی کنید و سپس اقدام به فروش کنید تا این مشکلات به وجود نیاد ( دیتا سنتر ها بد قولی زیاد میکنند )
بله, حق با شماست. اما اکثرا خودشون سفارش میدن و هزینه واریز میکنند و قبلش هماهنگ نمی کنند !! برای همین ممکن است بعضی مواقع در تحویل مشکل پیش بیاد.
سرور از امریکا که شنبه از دیتاسنتر SofyLayer تحویل گرفته شد و تمام سرور ها موقتا تکمیل است و کسانی که میخوان سفارش بدن از سرور جدید که احتمالا از اروپا بگیریم تحویل خواهیم داد.
مشخصات سرور امریکا SoftLayer :
پردازنده : Xeon 3470 (8Core)
هارد دیسک : 1 ترابایت
پورت : 1 گیگابیت در ثانیه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید