نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مشاوره راه اندازی سامانه پیامک و اخذ نمایندگی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    142
    تشکر شده در
    97 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره راه اندازی سامانه پیامک و اخذ نمایندگی

نقل قول نوشته اصلی توسط jamaldj نمایش پست ها
    سلام دوستان، خسته نباشید. بنده صاحب یه فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتالم و از اونجایی که یکی دوساله وضعمون خرابه خیلی وقته تو فکر راه اندازی یک سامانه پیام کوتاه هستم و به عنوان یک منبع درامد ثانویه و شاید به مرور زمان، اصلی روش فکر کردم. سایتای زیادیم بررسی کردم ولی میخوام از کسایی که تو این کارن برادرانه سوال کنم که این کار واقعا ارزش وقت گذاشتن و سرمایه گذاری و تبلیغ و ... رو داره یا بریم سراغ یه کار دیگه؟
    حقیقتش به نظر میاد فضای این کار خیلی رقابتی هست و فقط اونایی که تبلیغات هنگفتی میکنن تونستن به جایی برسن و بقیه تو دردسر و پشتیبانی و هزینه هاش موندن. مردونه کسایی که تو این کارن بیان منو راهنمایی کنن.
    بعدم میخواستم دوستان کاربلد لطف کنن و سرشاخه های اصلی و کله گنده فعلی خدمات پیامکی که نمایندگی مستقل ارائه میدن رو به من معرفی کنن. اولین و بزرگترین شرکت فک کنم فراپیامک هست که بیشترین سهم نماینده و کاربر رو داره ولی خدماتش زیاد بروز نیست مثلا امکان ارسال به شبکه های اجتماعی رو نداره، نمایندگیش گرون و شلوغه، خود نماینده باید شارژ بخره و پشتیبانی کنه و ...
    شرکتای جدیدیم اومدن مثل مدیانا که پنل نسبتا خوبی ارائه میدن با امکانات جدیدتر ولی این پنل زیاد برو رو نداره و تعرفه ارسال پیامکشم فک کنم از فراپیامک بالاتره.
    یه پنلای دیگه ایم هست که کاملتره و امکان ارسال تست به وایبر و اینا رو داره مثل سایت adspanel.ir که این سایتم تعرفش گرونه اما امکان ارسال تبلیغات لاین و تلگرام و ساخت بات تلگرام رو هم داره. کسی میدونه طراح سورس این سامانه کیه؟ اصلا چجوری باید فهمید سروس یه سامانه پیامکی از ریشه مال کیه؟
    حالا بین این همه پنل و سایت ارائه دهنده که اکثرا تعرفه ها و شرایطشون هم واضح نیست بهترین گزینه برای شروع کار کدومه که هم امکاناتش کامل باشه، تعرفش پایین باشه، پشتیبانی کاربرا و مانتیور پیاما با خودشون باشه، شارژ پنل و خواب سرمایه نداشته باشه و خلاصه کم دردسر و پرسود باشه؟

دوستان خواهشا به سوالای من دقیق جواب بدن و همکاران عزیز که از سورسهای اصلی نمایندگی دارن قیمتشانو بگن ایشالا که تعرفتون از طراح هم پایین تر باشه و مشتری شیم. ممنون

- - - Updated - - -

کسی نبود کمک کنه؟
    درود به عنوان یک شغل دوم میشه روش حساب کرد ، درآمد بدی نداره البته باید وبسایت و بکشی بالا تو گوگل و تبلیغات کنی

وبسایت های مادر : ریلکس ، فراپیامک ، ملی پیامک ، اس ام اس ، مدیانا و....

من خودم ماهانه بین 800 الی 2.000.000 درآمد دارم از سامانه ( اگر تبلیغات کنم و وبسایت از پیج 3 گوگل بکشم پیج 1 گوگل درامد بالای 5.000.000 در ماهم میره )

به عنوان شغل دوم شخصا راضی ام
    ویرایش توسط Jai : January 12th, 2016 در ساعت 10:50

2. تعداد تشکر ها از Jai به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)