سلام دوستان، خسته نباشید. بنده
صاحب یه فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتالم و از اونجایی که یکی دوساله وضعمون خرابه خیلی وقته تو فکر راه اندازی یک سامانه پیام کوتاه هستم و به عنوان یک منبع درامد ثانویه و شاید به مرور زمان، اصلی روش فکر کردم. سایتای زیادیم بررسی کردم ولی میخوام از کسایی که تو این کارن برادرانه سوال کنم که این کار واقعا
ارزش وقت گذاشتن و سرمایه گذاری و تبلیغ و ... رو داره یا بریم سراغ یه کار دیگه؟
حقیقتش به نظر میاد فضای این کار خیلی رقابتی هست و فقط اونایی که تبلیغات هنگفتی میکنن تونستن به جایی برسن و بقیه تو دردسر و پشتیبانی و هزینه هاش موندن.
مردونه کسایی که تو این کارن بیان منو راهنمایی کنن. 
بعدم میخواستم دوستان کاربلد لطف کنن و
سرشاخه های اصلی و کله گنده فعلی خدمات پیامکی که نمایندگی مستقل ارائه میدن رو به من معرفی کنن. اولین و بزرگترین شرکت فک کنم
فراپیامک هست که بیشترین سهم نماینده و کاربر رو داره ولی خدماتش زیاد بروز نیست مثلا
امکان ارسال به شبکه های اجتماعی رو نداره، نمایندگیش گرون و شلوغه، خود نماینده باید شارژ بخره و پشتیبانی کنه و ...
شرکتای جدیدیم اومدن مثل
مدیانا که پنل نسبتا خوبی ارائه میدن با امکانات جدیدتر ولی این پنل زیاد برو رو نداره و تعرفه ارسال پیامکشم فک کنم از فراپیامک بالاتره.
یه پنلای دیگه ایم هست که کاملتره و امکان ارسال تست به وایبر و اینا رو داره مثل سایت adspanel.ir که این سایتم تعرفش گرونه اما امکان ارسال
تبلیغات لاین و تلگرام و ساخت بات تلگرام رو هم داره. کسی میدونه طراح سورس این سامانه کیه؟
اصلا چجوری باید فهمید سروس یه سامانه پیامکی از ریشه مال کیه؟
حالا بین این همه پنل و سایت ارائه دهنده که اکثرا تعرفه ها و شرایطشون هم واضح نیست بهترین گزینه برای شروع کار کدومه که هم امکاناتش کامل باشه، تعرفش پایین باشه، پشتیبانی کاربرا و مانتیور پیاما با خودشون باشه، شارژ پنل و خواب سرمایه نداشته باشه و
خلاصه کم دردسر و پرسود باشه؟
دوستان خواهشا به سوالای من دقیق جواب بدن و
همکاران عزیز که از سورسهای اصلی نمایندگی دارن قیمتشانو بگن ایشالا که تعرفتون از طراح هم پایین تر باشه و مشتری شیم. ممنون
- - - Updated - - -
کسی نبود کمک کنه؟