ای بابا ... باز یه مشکلی پیش اومد و دوستان منتقد و همیشه در صحنه آماده شدن برای حمله .
آقا اینجا که سفارت نیست ...!!! دیوار هم نداره !
ضرر ، مشکل ، اختلال و... همه جا پیش میاد . دوستانی که هاستینگ دارند و گارد گرفتن برای حمله ، برای خودتون تا حالا مشکل پیش نیومده ؟
به شخصه اگه ببینم براتون مشکل پیش اومده خوشحال میشم ... میدونید چرا ؟ چون درسی میشه براتون و یاد امروز میوفتین که عوامل سیباپال توی چه فشاری بودن ، درک میکنید شرایط رو !
بنده خودم مواجه شدم که دارم میگم و میفهمم این بندگان خدا چی میکشن .
مگه این بندگان خدا از قصد باعث اینکار شدن ؟ یعنی دوست داشتن که ضرر کنن ؟
دوستانی که عضو سیباپال نیستن که هیچ . اصلا حقی ندارند که الان بخوان اعتراض کنن . دوستانی که از درگاه سیباپال استفاده میکنند هم خواهشا به حرمت اون روزهایی که بهتون خدمات دادن و پاسخگوی شما بودن دندون روی جیگر بذارید و تحمل کنید ! حداقل انسانیت این رو میگه ...
یکسری از دوستان چنان از ضرر صحبت میکنن که انگار تراکنش هاش میلیاردی قرار بوده انجام بشه ! اگر درگاه سیباپال مشکل داشته باشه کاربر شما با درگاه دیگه ای پرداخت میکنه ... اگه هم شما یک درگاه جایگزین توی سایتتون قرار ندادید مقصر خودتون هستین !
برادرانه ازتون میخوام مسئله رو درک کنید و اجازه بدید مشکل رو رفع کنند ... اگر هم دوست ندارید محترمانه درگاه سیباپال رو غیر فعال کنید و از جای دیگه درگاه بگیرید ...
والسلام ... اینکه دعوا نداره !