-
January 10th, 2016, 00:43
عضو دائم
پاسخ : یک مشکل خنده دار و یک فاجعه در سیستم بانکی کشور !!!!!
پیشنهاد میکنم شما حتما یک مدت در کشور هایی مثل مالزی یا سنگاپور زندگی کنید (توریست نه ها ، برو زندگی کن :دی) ، تا متوجه این موضوع بشید ک این اتفاقات فقط در ایران نیست و در جاهای دیگه ای ک بعضی جهان اول حساب میشن (سنگاپور) هم رخ میده ، تازه ب مراتب بیشتر از ایران !
یعنی روزی یکبار قطعی در سیستم بانکی شون ب بهانه های مختلف هست ، قطعی یکی ~ دو ساعته و بعضا چند ساعته ... اینو گفتم ک بدونید بدتر از ایران هم هست :دی
درباره شبکه بانکی ایران هم ، فک میکنم این قطعی ها اتفاقی نیست و ... ... ... !
ویرایش توسط OmidX : January 10th, 2016 در ساعت 00:46
-
-
January 10th, 2016 00:43
# ADS
-
January 10th, 2016, 00:53
عضو انجمن
پاسخ : یک مشکل خنده دار و یک فاجعه در سیستم بانکی کشور !!!!!

نوشته اصلی توسط
omidx
پیشنهاد میکنم شما حتما یک مدت در کشور هایی مثل مالزی یا سنگاپور زندگی کنید (توریست نه ها ، برو زندگی کن :دی) ، تا متوجه این موضوع بشید ک این اتفاقات فقط در ایران نیست و در جاهای دیگه ای ک بعضی جهان اول حساب میشن (سنگاپور) هم رخ میده ، تازه ب مراتب بیشتر از ایران !
یعنی روزی یکبار قطعی در سیستم بانکی شون ب بهانه های مختلف هست ، قطعی یکی ~ دو ساعته و بعضا چند ساعته ... اینو گفتم ک بدونید بدتر از ایران هم هست :دی
درباره شبکه بانکی ایران هم ، فک میکنم این قطعی ها اتفاقی نیست و ... ... ... !
سلام همکار گرامی
حرفتون قبول , توی تمامی کره زمین آدم ها مدیریت میکنن و همین باعث میشه همه جا قطعی باشه ولی خوب بازم باید دلیل رو اعلام بکنن!
یه عذر خواهی بکنن!یه آگهی بدن تی وی بگن این مشکل هست!سایتشون یه اطلاعیه بزنن یا...!
ولله بعضیا هستن به خاطر همین یک روز قطعی بیچاره میشن!
انشالله که مشکلی نیست و روال عادی بانک ها به سرجاش برمیگرده ولی انشالله دیگه شیرینی ازمون نگیرن که همه چیز رو درست کردن(مثل یکی از بانک ها که 5000 تومان از حساب همه برداشت کرد(مدیونین اگه فک کنین بانک ملی رو میگم
))
بروزباشید
-