عزیز من شما بهتره اطلاعات خودتون رو کامل کنید
۱. من نگفتم آپدیت رسمی خواهد اومد گفتم قابلیت آپدیت داره!
۲.این نظر شماست اعتبار امنیتی ندارند
۳.این دوستمون تازه میخوان نصب کنند و شروع به کار کنند هزینه لایسنس برای ایشون ی خرج اضافه هست!!
۴.بحثی در مورد نال نشده ایشون سوال کردن بنده هم جوابشون رو دادم.
الکی جو سازی نکنید
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
بقیه عزیزان نظری ندارن؟
- - - Updated - - -
نال استفاده بکنم یا خیر؟
لینک whmcs نا شده خوب هم بگذارید ممنون میشم
با سلام
شما از کجا می گید نا ها امنیت ندارن من خودم نال کردم یعنی مال خودم هم امنیت نداره
از سایت های خارجی نال شده رو دانلود کنید نه از سایت ایرانی بدونید مشکلی پیش نمیاد
خارجی ها مثل ایرانی ها نیستند بیان فایل های دیگه ( بک دور ، شل و ... ) رو توی اسکریپت بریزن
- - - Updated - - -
قرار دادن اسکریپت های نال شده و بحث در مورد آن ها در انجمن ممنوع می باشد
دوست عزیز فکر کنم اینقدر متوجه باشید که صبحت من با استارتر بود که تازه میخوان از اسکریپت های نال شده در سطح اینترنت (که توسط دیگران انجام می شود نه استارتر) استفاده کنند، نه شما.
یه جور میگید ایرانی ها... بنظر میرسه ایرانی نیستید..
لطفا از هرچیزی بت نسازید! شخصا دیدم که یک قالب وردپرس از یک سایت خارجی، به بکدور CryptoPHP آلوده بود.
کلام آخر،
خیلی متخصص تر از من و شما هستن دوست عزیز که از لایسنس های نرم افزار های اورجینال و قانونی استفاده میکنن و یا اون هارو میخرند، چون به این درک رسیدند که باید به حقوق شرکت یا افرادی که یک cms، برنامه یا هر چیز دیگه رو تولید کردن احترام گذاشت.
برای مثال شما که توی فوتر سایتتون می نویسید تمام حقوق برای ما محفوظ است و کپی برداری جرم است و فلان... به این دلیل هست که برای استایل و قالبتون زحمت کشیدید و وقت گذاشتید. حالا خودتون رو جای افراد دیگه بگذارید..
امیدوارم که از صحبت های بنده ناراحت نشده باشید، انتظارات بیشتری از یک فرد حرفهای وجود داره تا یک کاربران عادی.
بد نیست مطلبی که سالار عزیز در مورد کپی رایت نوشته رو بخونید.. قسمتی از مطلب رو نقل میکنم:
لینک مطلب نویسندهالبته این موضوع همیشه ارادی نیست. شما وبسایتهای ایرانی رو ببینید، تقریبا تمامشون زیر وبسایت نوشتن «تمام حقوق برای این فلانی محفوظ میباشد.» و اگر خود وبسایتشون رو ببینید، حداقل ۱۰ مورد از نقض قانون کپیرایت توسط خودشون رو مشاهده میکنید. از خندهدارترین موارد میشه به وبسایتهای دانلود موسیقی و فیلم و نرمافزار اشاره کرد که تقریبا تمام قوانین کپیرایت دنیا رو زیر پا میذارن، ولی بازهم اصرار دارن که «تمام حقوق برای ما محفوظ است»! این نشون میده که جامعه هنوز به درک درستی از مالکیت فکری، معنوی و تکثیر نرسیده.
بدرود.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
دقیقا حق با شماست
![]()
هاست بیل چطوره؟
کسی بااون کار کرده؟
میگن رقیب whmcs هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)