-
January 9th, 2016, 15:54
پاسخ : جلوگیری از حملات ddos

نوشته اصلی توسط
filasufya
دوستان سلام
وقت همتون بخیر
مدتی هست که یکی از وبسایت های خبری من تحت حملات DDOS هست،من از
مهر هاست سرویس دارم و به این دلیل که نتونستن با این حملات مقابله کنند سرویس منو مسدود کردن،الان حملات موقت متوقف شده و این هاست سرویس از من درخواست کرده که تدابیر امنیتی رو پیاده سازی کنم،با توجه به اینکه هاست اشتراکی هست و تدابیر باید در واقع از سمت ایشون باشه شما به عنوان یک طراح وبسایت چه راهکارهایی رو پیشنهاد میفرمایید برای جلوگیری از این دسته از حملات؟
یک راه که به ذهن خودم میرسه بلاک کردن آی پی های خارجی با استفاده از فایل اچ تی اکسس هست ولی خوب کاربرام خیلی محدود میشن و پوئن منفی برای سئوی وبسایت هست.
ممنونتون میشم شما هم راهکارهای خودتونو ارائه بفرمایید.
با تشکر و احترام
از ارائه دهنده سرویس خود لاگ وب سرور بخواهید تا بدانید چه راهکاری باید به کار ببندید.
با توجه به اینکه حملات بر روی دامنه ها انجام می شود به راحتی قابل کنترل بوده و مشکلی وجود ندارد.
معمولا این حمله ها با کمی بررسی و کار بر روی وبسایت مثل تعریف محدودیت و ... قابل حل است.
آدرس سایت خود را ارسال کنید تا راهکارهای مناسب ارائه شود.
میزبان فا :
ارائه دهنده بهترین سرویس های میزبانی وب در ایران
-
تعداد تشکر ها از زیرساخت به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2016 15:54
# ADS
-
January 9th, 2016, 16:06
عضو انجمن
از تمامی دوستان گرانقدر نهایت سپاس رو دارم
-
تعداد تشکر ها از filasufya به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2016, 16:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farmanrava
دوست عزیز الزاما همه سرور هایی که در ovh هستند آنتی دیداس سخت افزاری ندارند !
و اینکه اگر با مسدود سازی سایتشون مشکل رفع میشه ربطی به آنتی دیداس سخت افزاری هم نداره
دوست عزیز من کی گفتمالزاما ؟ درضمن در حال حاضر تمام سرور های ovh از فایروال سخت افزاری استفاده میکنند. چه رنج enterprise چه Infrastructure , hosting و..
بله میشه حدس زد که حملات لایه ۷ هست ولی اول و آخر ایشون باید یه فکر اساسی و همه جانبه برای مشکل بکنند.
-