-
January 9th, 2016, 00:41
عضو انجمن
مودم adsl با قابلیت قندشکن
مودمی adslنیاز دارم که قابلیت قند شکن داشته باشد و user و pasword و ip در ان بشود ست کرد ایا همچین چیزی وجود دارد؟ واضح تر بگم الان ما با کانکشن که در ویندوز مسازیم و بعدش وصل میشیم به سرور وی پی ان من میخوام مودمو خودش اینکارو انجام بده مثل این لینک How to setup site-to-site PPTP *** on TP-LINK Router - Welcome to TP-LINK بشود اطلاعات مربوط به اتصال را وارد کرد
قند شکنفقط برای وصل شدن به سرور ایران جهت کاهش پینگ و برخی موارد به کار میرود اگر هست خریدارم
- - - Updated - - -
up........................
ویرایش توسط n4ser : January 9th, 2016 در ساعت 00:40
-
-
January 9th, 2016 00:41
# ADS
-
January 9th, 2016, 01:14
عضو انجمن
پاسخ : مودم adsl با قابلیت قندشکن

نوشته اصلی توسط
n4ser
مودمی adslنیاز دارم که قابلیت قند شکن داشته باشد و user و pasword و ip در ان بشود ست کرد ایا همچین چیزی وجود دارد؟ واضح تر بگم الان ما با کانکشن که در ویندوز مسازیم و بعدش وصل میشیم به سرور وی پی ان من میخوام مودمو خودش اینکارو انجام بده مثل این لینک How to setup site-to-site PPTP *** on TP-LINK Router - Welcome to TP-LINK بشود اطلاعات مربوط به اتصال را وارد کرد
قند شکنفقط برای وصل شدن به سرور ایران جهت کاهش پینگ و برخی موارد به کار میرود اگر هست خریدارم
- - - Updated - - -
up........................
دوست عزیز اینجور موارد در انجمن ممنوع هستش و کسی بهتون پاسخ نمیده ...
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید ...
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
January 9th, 2016, 11:35
عضو انجمن
پاسخ : مودم adsl با قابلیت قندشکن

نوشته اصلی توسط
farmanrava
دوست عزیز اینجور موارد در انجمن ممنوع هستش و کسی بهتون پاسخ نمیده ...
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید ...
بله میدونم قوانین رو ولی من مصرفم رو گفتم خلاف قوانین نیست دیگه
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید