-
January 7th, 2016, 14:13
عضو جدید
درخواست راه اندازی سایت فروشگاه مثل دیجی کالا یا تهران کالا برای لوازم خانگی
با سلام
به یک سایت ماندد دیجی کالا یا تهران کالا نیاز دارم که یک سری لوازم خانگی را برای فروش قرار بدهم
امکاناتی که میخوام تقریبا مشخصه و همانند دیجی کالا است اما چند تا گزینه اضافه هم لازمه، مثلا یک سری مشتریها، نمایندگی هامون هستن یا خریدارهای عمده هستند و قیمت براشون با تخفیف خاص حساب میشه و هم خورده فروشی و هم عمده فروشی مد نظر هست.
امکان مدیریت حساب مشتریها و تهیه فاکتور و.. هم در دسترس باشه.
نکته: نمیدونم از چه سیستم یا اسکریپتی استفاده کنم، مثلا از وردپرس و ووکامرس، یا مثل تهران کالا از او اس کامرس ، یا اوپن شاپ، یا پرستا شاپ و.... و یا یه سیستم جدید اختصاصی تهیه کنم.
لطفا پیشنهادات خود را بصورت مشخص بهمراه هزینه راه اندازی را اعلام فرمایید
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از firstline به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2016 14:13
# ADS
-
January 7th, 2016, 14:16
پاسخ : درخواست راه اندازی سایت فروشگاه مثل دیجی کالا یا تهران کالا برای لوازم خانگی
-
تعداد تشکر ها ازAhrimanSefid به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2016, 16:46
پاسخ : درخواست راه اندازی سایت فروشگاه مثل دیجی کالا یا تهران کالا برای لوازم خانگی
با سلام دقیقا یک همچین سایتی در حال راه اندازی هستیم
اگر نیاز بود دمو قالب براتو ارسال بکنیم تا طراحی و نصب انجام بشه
در تماس باشید
info_Farssub
09394475084
-
تعداد تشکر ها ازfarssub به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2016, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
firstline
با سلام
به یک سایت ماندد دیجی کالا یا تهران کالا نیاز دارم که یک سری لوازم خانگی را برای فروش قرار بدهم
امکاناتی که میخوام تقریبا مشخصه و همانند دیجی کالا است اما چند تا گزینه اضافه هم لازمه، مثلا یک سری مشتریها، نمایندگی هامون هستن یا خریدارهای عمده هستند و قیمت براشون با تخفیف خاص حساب میشه و هم خورده فروشی و هم عمده فروشی مد نظر هست.
نکته: نمیدونم از چه سیستم یا اسکریپتی استفاده کنم، مثلا از وردپرس و ووکامرس، یا مثل تهران کالا از او اس کامرس ، یا اوپن شاپ، یا پرستا شاپ و.... و یا یه سیستم جدید اختصاصی تهیه کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
در صورتی که اختصاصی لازم دارین می توانیم برای شما پیاده سازی کنیم
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد طراحی و توسعه ماهان سرور در ارتباط باشید
ماهان سرور
-
تعداد تشکر ها ازra3ou1 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2016, 15:25
عضو جدید
با سلام بصورت اختصاصی و با ووکامارسی ووردپرس میتونیم براتون انجام بدیم .
برای مشورت
09363141570 تلگرام
-
تعداد تشکر ها ازalializade3 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2016, 16:23
با سلام
سایتی که میخواهید طراحی کنید برای فروشگاه
پشنیهاد ویژه ای دارم براتون تماس بگیرید تا بهتر راهنمائی کنیم
09145806695
-
تعداد تشکر ها ازtatnet به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2016, 12:15
عضو جدید
ان شاالله که دوستمون به نتیجه رسیده باشن. من واسه محصولات آشپزخانه و لوازم کوچک خانه یه قالب با شرایط دوستمون میخوام. لطفا نمونه کار و قیمت رو واسه منم بفرستید

نوشته اصلی توسط
tatnet
با سلام
سایتی که میخواهید طراحی کنید برای فروشگاه
پشنیهاد ویژه ای دارم براتون تماس بگیرید تا بهتر راهنمائی کنیم
09145806695
لطفا برای منم بفرستید
-
تعداد تشکر ها ازHesaM4388 به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2016, 12:23

نوشته اصلی توسط
HesaM4388
ان شاالله که دوستمون به نتیجه رسیده باشن. من واسه محصولات آشپزخانه و لوازم کوچک خانه یه قالب با شرایط دوستمون میخوام. لطفا نمونه کار و قیمت رو واسه منم بفرستید
لطفا برای منم بفرستید
درود یک قالب موجود هست در صورت نیاز اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها ازfarssub به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2016, 12:28

نوشته اصلی توسط
firstline
با سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
باسلام و احترام
می تونم پارس cms به شما بدم و یک قالب عالی با امکانات فراوان پارس cms طراحی و توسعه گروه پارس گستر اصفهان بوده در صورت دیدن نمونه با من تماس بگیرید .
شماره تماس : 09135472692 - 09330809684
موفق پیروز باشید .
-
-
January 23rd, 2016, 12:38
عضو انجمن
در صورت تمایل در تماس باشید
http://samanbaziyar.com
-