-
January 5th, 2016, 19:52
عضو جدید
چگونگی اطلاع از ایمیل دریافت شده
درود
من یه ایمیل توی هاستم درست کردم برای ایمیل زدن به کاربرا و... امااز اونجایی که فراموش میکنم ایمیل را چککنم ببینم ایمیل جدید دارم یا نه خواستم بدونم راهی هست که من به ۱ راه دیگه متوجه بشم که ایمیل جدید دارم ؟
مثلا الان من واسه جیمیلم وقتی ایمیل دارم تو گوشی هم نوتیفکشینش میاد و سریع متوجه میشم
-
تعداد تشکر ها از demonse2 به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2016 19:52
# ADS
-
January 5th, 2016, 19:56
پاسخ : چگونگی اطلاع از ایمیل دریافت شده

نوشته اصلی توسط
demonse2
درود
من یه ایمیل توی هاستم درست کردم برای ایمیل زدن به کاربرا و... امااز اونجایی که فراموش میکنم ایمیل را چککنم ببینم ایمیل جدید دارم یا نه خواستم بدونم راهی هست که من به ۱ راه دیگه متوجه بشم که ایمیل جدید دارم ؟
مثلا الان من واسه جیمیلم وقتی ایمیل دارم تو گوشی هم نوتیفکشینش میاد و سریع متوجه میشم
سلام
میتونید کاری کنید ایمیل هاتون روی جیمیل فوروارد بشه
تو گوگل سرچ کنید اموزشش موجود هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2016, 21:32
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز میتونید ایمیل خودتون رو توی برنامه ایمیل گوشی وارد کنید که مثل جیمیل براتون نوتیفیکیشن بیاد
-
تعداد تشکر ها از fadak به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2016, 21:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demonse2
درود
سلام
با استفاده از قسمت account در تنظیمات گوشی شما می توانید ایمیل خود را اضافه کنید
یا از طریق تنظیمات هاست ایمیل های دریافتی را به جیمیل خود فوروارد کنید که تقریباْ تمامی همکاران این کار را انجام می دهند.
-
تعداد تشکر ها از fireserver به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2016, 22:10
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2016, 23:07
عضو انجمن
توی جیمیل میتونین تعریف کنید ایمیلتون رو، هم میتونید از جیمیل با اون ایمیلتون ایمیل بفرستید و هم میتونین ایمیل دریافت کنید.
در جیمیل به قسمت setting برین و در قسمت Accounts and Import میتونین تعریف کنید.
ویرایش توسط zigma4000 : January 5th, 2016 در ساعت 23:08
-
تعداد تشکر ها از zigma4000 به دلیل پست مفید