سلام
تقریبا دو سه ماه پیش برای یکی از همکلاسی های دانشگاهی (صد البته پسر) دامنه و یه هاست یک ساله هم خریدم (دامنه=4000 و هاست=11000). یعنی حداقل قیمتی که میشد رو براش پیدا کردم برای هاست (کیفیت هاست نه برای خودم مهم بود و نه اصلا ایشون میدونه چی هست). سرش کلاه هم نذاشتم که هاست بد بگیرم. و هم چنین هنوز ریالی بهم پرداخت نکرده.
الان به صورت انسان دوستانه، من باید هر روز بکاپ بگیرم و مراقب سایتش باشم که دان شد، تیکت بزنم و بپرسم، اما خب قانونا، از اون جایی که هاست و دامنه به نام خودمه، قانونا میتونم استفاده های دیگری (باب میل خودم)) انجام بدم و خب اون شخص هم هیچ حقی نمیتونه داشته باشه و شکایتی هم نمیتونه.
و هم چنین موقع سررسید دامنه و هاست هم اگر تمدید نکنم (البته اگر بخواد بعد از یک سال، باز هم هزینه کنه که خیلی بعید میدونم)، باز هم شخص نمیتونه هیچ شکایتی بکنه یا حتی به صورت گفتمان بخواد که با هزینه ی خودم دوباره تمدید کنم.
اولا که با این تفاسیر، قانونا حق با منه؟ یا ایشون هم میتونه حقی داشته باشه؟
دوما اگه در طول این مدت باقی مانده، من هیچ بکاپی از سایت نگیرم و هیچ وقت هم اصلا به سایت سر نزنم و نبینم مشکل داره یا خیر، چطور؟
نکته ی مهم این که مبلغ 15هزار تومن پولی نیست که آدم بخواد با یکی بد بشه، اما خب ایشون بد حساب تشریف دارن و برای همینه که دارم این سوالات رو میپرسم.
البته این شخص مذکور، هم کلاسی و هم رشته ای دانشگاه من هست و همه ی کلاس ها هم با هم هستیم، اما خب بالاخره بهتره که بدونم که اگر حرفی زد و ادعایی کرد، بهش بگم هیچ حقی برای اعتراض نداره و این جوری ساکتش کنم
و این که منظورم از شکایت، دادگاه و دادسرا نیست! بگو مگو های دو نفر که به صورت تلفنی و حضوری و پیامی رخ میده رو میگم
آدم بدجنسی نیستم، ولی تا همین جا هم خیلی بهش در خیلی جا ها (به غیر از سایت) کمک کردم و آخرین خوبیم هم بهش، اگر خدا بخواد و خودم بخوام، همین خواهد بود
تشکر از پاسخ تون