-
December 19th, 2015, 22:27
خطای 404 در حین نصب whmcs
سلام
وقت شما بخیر باشه اساتید
من وقتی میخوام آخرین نسخه از whmcs رو نصب کنم (ورژن 6.2)، با خطای زیر روبرو میشم.
لازمه که توضیح بدم فرآیند نصب بنده از ابتدا بوده و دیتابیس رو از جای دیگه نیاوردم. یه بار خودم فایل ها رو آپلود کردم و دیتابیس ساختم و یه بار هم با استفاده از نصب کننده خودکار سی پنل انجام دادم.
کلیه مراحل نصب انجام میشه، اما به استپ 5 که میرسه (بعد از ورود اطلاعات ادمین) کلا نمیتونه جلو بره و خطای 404 میده در حین نصب.
بعد که میرم سایت رو باز کنم، خطای err2 رو میده

راه حلی هست؟ قبلا همین نسخه از اسکریپت رو روی یه هاست دیگه داشتم. چند روزی هست به هاست جدید مهاجرت کردم و خطا میده.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
December 19th, 2015 22:27
# ADS
-
December 19th, 2015, 23:06
عضو دائم
پاسخ : خطای 404 در حین نصب whmcs
احتمالا نسخه whmcs شما ناقصه
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2015, 23:09
جناب سید چورته، عرض کردم که قبلا دقیقا همین نسخه از whmcs رو روی یه هاست دیگه داشتم. در ضمن یه بار با whmcs خودم که از سایت فراسو دانلود کردم و یه بار هم با whmcs روی سی پنل تست کردم.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
December 19th, 2015, 23:17
عضو دائم
تست کنید پیش نیازهای مورد نیاز رو هاستتون داره ؟
مخصوصا نسخه php حتما باید 5.6 به بالا باشه
و سایر پیش نیازها
-
-
December 19th, 2015, 23:22

نوشته اصلی توسط
vahab00
تست کنید پیش نیازهای مورد نیاز رو هاستتون داره ؟
مخصوصا نسخه php حتما باید 5.6 به بالا باشه
و سایر پیش نیازها
در مرحله دوم که پیش نیازهای سیستم رو بررسی میکنه، همه گزینه ها تیک میخوره و مشکلی نیست. ایراد دقیقا روی مرحله 5 هست که خطای 404 میده این صفحه وجود نداره. دقیقا الان php ورژن 5.6 هست.
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
December 20th, 2015, 09:13
عضو دائم
هاستتون یک پیش نیاز کم داره
پیشنهاد میدم دیتابیس رو ببرید روی یک هاست دیگه که مشکلی نداره آپدیت کنید دوباره بیارید رو همین هاست خودتون
-
-
January 5th, 2016, 14:45

نوشته اصلی توسط
vahab00
هاستتون یک پیش نیاز کم داره
پیشنهاد میدم دیتابیس رو ببرید روی یک هاست دیگه که مشکلی نداره آپدیت کنید دوباره بیارید رو همین هاست خودتون
من هم همین مشکل را در نصب دارم . حتی بک آپ قبلی را هم که روی سرو جدید با ورژن جدید php و mysql ری استور میکنم سایت را نشون نمیده . اما جالبه در بعضی از ساعات سایت نشون داده میشه .
قطعا مشکل در نسخه php یا دیتا بیسه اما راه حلی هیچ جا پیدا نکردم
-
-
January 5th, 2016, 15:11
عضو دائم
شما display error رو که فعال کنید همه مشکلات رو نمایش میده
-
-
January 5th, 2016, 16:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام
وقت شما بخیر باشه اساتید
من وقتی میخوام آخرین نسخه از whmcs رو نصب کنم (ورژن 6.2)، با خطای زیر روبرو میشم.
لازمه که توضیح بدم فرآیند نصب بنده از ابتدا بوده و دیتابیس رو از جای دیگه نیاوردم. یه بار خودم فایل ها رو آپلود کردم و دیتابیس ساختم و یه بار هم با استفاده از نصب کننده خودکار سی پنل انجام دادم.
کلیه مراحل نصب انجام میشه، اما به استپ 5 که میرسه (بعد از ورود اطلاعات ادمین) کلا نمیتونه جلو بره و خطای 404 میده در حین نصب.
بعد که میرم سایت رو باز کنم، خطای err2 رو میده
راه حلی هست؟ قبلا همین نسخه از اسکریپت رو روی یه هاست دیگه داشتم. چند روزی هست به هاست جدید مهاجرت کردم و خطا میده.
مدت زمان نصب شدن؟
نسخه اصلی یا نال؟
-
-
January 5th, 2016, 16:15
دیتابس شما همخونی نداره
شما ابتدا یک دیتابس جدید ایجاد کنید سپس اقدام به نصب کنید بعد که تکمیل شد سپس دیتابس قبلی رو اپیورت کنید روی دیتابس جدید مشکلتون رفع میشه
-